Apel za savet i pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Apel za savet i pomoc

Post od vasa »

Pre 3 meseca su mi ustanovili kandidu prvo u sputumu, pa i u stolici, i pokusao sam mesec dana da se bas pridrzavam svih saveta--prilicno uspeo, i onda zbog putovanja nisam vise mogao, i tako proslo 2 meseca--dao na analizu stolicu ponovo i nije bilo vise kandide.
U medjuvremenu isao kod specijaliste za orl, i jedan stari doktor mi da savet da razmutim so u vodi i usmrkavam u nos tako da delom izadje na usta---jer je meni najveci problem bio slajm koji je bio tamne boje vec godinama.
Za 5 dana sam osetio poboljsanje, samo sam pogresio u pocetku jer sam to radio i pre izlaska napolje, sto nisam trebao, pa vam to i savetujem, samo uvece ili u toku dana ali da se ne izlazi bar 4h napolje..
Sada posle 10 dana se stanje upola popravilo..
pozdrav i svako dobro.
I SRECNA NOVA GODINA SVIMA
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Срећна нова година и теби, Васо друже.
Lebron
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 16, 2017 11:39 am

Post od Lebron »

Ljudi, ovo vise nije normalno... Poceo sam da drzim anti kandida dijetu, izbacio secer, kvasac, slatkise, skrob, belo brasno, voce... Pijem Nistatin kapi i Dactanol gel, i domaci kefir, i ulje od divljeg origana, caj od zalfije... Nikakvo poboljsanje, a bol u stomaku jos jaci, bol se intenzivirao posle primene Zymactara i pogresne dojagnozne da je Akutni sinusitis, planiram da tuzim ovog ORL-a nesavesnog, ja mu pricam simptome, on pola sata drnda mobilni, i neusa me nista, nije mi ni pomenuo antikandida dijetu, samo zvrljnu recepte, ultrazvuk mi zakazali tek za mesec i po dana, prvi slobodan termin... Ne znam sta jos raditi da ublazim simptome ka potpunom izlecenju....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Чекај сад, имао си проблема са горњим респираторним трактом и говорио о надутости. Какав сад бол?!

Једино да пробаш још са белим луком: http://*/index.html?stranica=s ... /kandida_2
Odgovori