Sećam se da se pre nekoliko godina u novinama reklamirao neki uređaj za kompletnu dijagnostiku organizma, koji je čak i unapred otkrivao moguća oboljenja!? Da li je neko čuo za to ili je to bila neka prevara?
Na temi "Molim pomoć-šta mi se dešava" opisala sam u tančine svoj slučaj! Bolujem od hepatitisa C kao i od psihosomatskih problema ( bar se nadam da je tako) na konto kojih dobijam gušenja koja nastupaju bez nekog pravila. Međutim u zadnje vreme, gušenje je učestalo, a uz njega ide stravično lupanje srca, što može da rezultira srčanim oboljenjem. Takođe mi se i voda zadržava negde u organizmu , te i ona počinje da me guši, a nekih godinu dana unazad imam periode kada osećam neku tupu bol u predelu stomaka, kao da mi se neki strani predmet našao u stomaku, podigne mi se dijafragma i nastupa gušenje! Od mlade žene pretvorila sam se us staricu! Zbog svih tih problema, nisam u stanju ni zdravstvenu knjižicu da izvadim, niti da overim karton na Birou, već posećujem privatne lekare. Iako sam svesna toga da je veliki deo mog problema psihičk prirode, ipak bih morala da izvršim kompletan pregled organizma kako bih bila sigurna da nema nijednog fizičkog oboljenja i to naravno moram obaviti kod privatnih lekara! Kako u današnje vreme mi prosečni smrtnici ne možemo da se pohvalimo za viškom novca, a takvi pregledi bi me pojedinačno mnogo koštali, mislila sam kako bi to jeftinije moglo da se završi?! Setila sam se tih reklama, ali ne i imena aparata, kao ni ustanove koja ga je reklamirala, te ovim putem postavljam pitanje da li neko zna nešto o tome, a ako ne da li ima neko možda predlog za rešenje mog problema, neku preporuku?
Hvala unapred!
p.s. Ovo mi zaista znači, jer sam donela odluku da ove godine odem na more sa decom koja to i zaslužuju, a nisu bile tri godine nigde! Rešena sam da ih povedem makar umrla negde na putu.
APARAT ZA POSTAVLJANJE KOMPLETNE DIJAGNOZE- HITNO!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin