Antipsihotici i prerana ejakulacija????

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
urbanalegenda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 29, 2010 2:53 pm

Antipsihotici i prerana ejakulacija????

Post od urbanalegenda »

Nov sam na forumu a već zatrpavam sa temama ali imam nekih problema a ovde je baš mesto gde mogu da porazgovaram na temu

Pre 3 godine mi je greškom dijagnostikovana paranoidna psihoza F22.0, 3 godine sam lečen antipsihoticima

znači Haloperidol pa Rispolept i Zalasta da bi se posle 3 godine ustanovilo da nisam psihotičan nego da imam blag oblik epilepsije
i sada ne pijem više antipsihotike nego Tegretol- antiepileptik i sad je sve u redu uglavnom

što se tiče seksulnog pitanja pre svega ovoga sam bio poznat da mogu da upražnjavam seks veoma dugo pre ejakulacije

ali sa početkom lečenja antipsihoticima izgubio sam bilo kakav seksualni nagon na skoro godinu dana. :roll: :(
Znači godinu dana nisam imao erekciju. Sa smanjenjem terapije vratio mi se nagon i počeo sam da upražnjavam seks
ali se pojavio drugi problem, prerana ejakulacija.

Stvarno mi je neprijatno zbog toga. Dovijam se na razne načine.
Pokušavam da zadovoljim partnerku bilo kako samo ne onako "kako treba ".

Da li postoji neki lek koji može da mi pomogne u vezi ovoga i kom doktoru da se obratim
Pitao bih moju doktorku ali mi je neprijatno sa ženom da raspravljam o takvim stvarima.

"mlad" sam , imam 34 godine tako da mi je veoma stalo da rešim ovaj problem ako može.

Hvala unapred
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Antipsihotici i prerana ejakulacija????

Post od drbgd »

potrebna vam je psihoterapija, psihoanaliticke orijentacije, da biste prevazisli citavu situaciju u kojoj ste bili - a to je da ste vodjeni pod dijagnozom psihoze. prevremena ejakulacija verovatno, kada bi se "zgrebalo" nije jedini problem
Odgovori