Imam uredan ciklus na svakih 24-25 dana i traje 3-5 dana: 1-2 dana uz pojačano krvarenje, za ostale dane dovoljan je dnevni uložak, tako je već godinama unazad. Pre nepunih 16 meseci porodila sam se carskim rezom.
Nešto više od 6 meseci pijem ksalol (3x0.25mg) i asentru (1x1/2).
Muči me sledeće: Poslednjih 2-3 meseca imam slične siptome kao da sam trudna, s tim što je ciklus normalan i sigurna sam da je u pitanju prava menstruacija: Imam utisak da mi se nešto pokreće u stomaku, da mi gura karlicu u stranu, ponekad osećam kontrakcije materice, grudi su se malo uvećale, bez ikakvog razloga polako dobijam na težini ali više primećujem nego što vaga pokazuje i sl. Mučnina ne može kod mene da bude pokazatelj jer sam na granici anemije tako da često usled nedostatka gvožđa imam jutarnju mučninu.
Nisam radila nikakve testove.
Pitanje: Da li je moguća trudnoća ili su za sve ove čudne siptome krivi ksalol i asentra?
Unapred hvala!
Antidepresivi, trudnoća, menstruacija? Sluđena!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
ko vam je propisao ksalol? ovaj lek se pije samo nekoliko meseci, i sluzi kao farmakoloska podrska psihoterapiji! nema nikakvog smisla piti ksalol i cekati da simptomi prodju-to se nece desiti, a moguce su komplikacije u smislu stvaranja zavisnosti!
iz lekova se moze pretpostaviti da se radi o nekoj formi panicnog poremecaja.
simoptomi koje osecate su moguci i zbog granicnog gvozdja, i zbog anksioznosti!
dakle, vi morate kod psihijatra koji ce se baviti vama, a to je najbolje privatno, u drzavnoj ustanovi nazalost nema vremena za razgovore.
dakle, vi morate kod psihijatra koji ce se baviti vama, a to je najbolje privatno, u drzavnoj ustanovi nazalost nema vremena za razgovore.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Re: Antidepresivi, trudnoća, menstruacija? Sluđena!
**** te, pa proveri, kupi si test u apoteci ili odi kod gise... ajoooj!remi napisao: Pitanje: Da li je moguća trudnoća ili su za sve ove čudne siptome krivi ksalol i asentra?
Unapred hvala!
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
U pravu si. Još i ne pijem po receptu nego manje.drbgd napisao:ko vam je propisao ksalol? ovaj lek se pije samo nekoliko meseci, i sluzi kao farmakoloska podrska psihoterapiji! nema nikakvog smisla piti ksalol i cekati da simptomi prodju-to se nece desiti, a moguce su komplikacije u smislu stvaranja zavisnosti!
Za privatnika nemam para. A o državnoj ustavi i da ne pričam. I kad su im pacijenti ispred očiju i onda čekaju da pacijent dođe bukvalno na samrti pa da promene terapiju.
Čekam platu, pa onda da kupim test, koji će najverovatnije biti negativan.
Razmišljam, možda je samo i nekakva alergijska reakcija ili nešto slično.