Antidepresivi i lekovi za smirenje - slaba koncentracija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Antidepresivi i lekovi za smirenje - slaba koncentracija
Pozdrav svima, pijem Actapax/Setoxat 20mg na dan i Lorazepam od 1mg uvece pred spavanje. Pomenuti lekovi su mi mnogo pomogli. Nisam imala nikakva nezeljena dejstva sem lose koncentracije, koja se dodatno pogorsala od kako pijem te lekove, a uzimam ih oko 6 meseci. Zanima me sta mi moze popraviti koncentraciju, imam bas problema sa ucenjem i inace sam cesto odsutna, ne mogu da pratim predavanja i vezbe, ne mogu da izdrzim jer mi se prispava i imam potrebu da se krecem. Lekar mi je smanjio dozu Lorazepama koji sam ranije uzimala i popodne, oko 18h, upravo zbog istog problema sa koncentracijom, samo sto sam tada bila i pospana, pa sam pitala da li mi moze smanjiti dozu jer mi je tesko na faksu. Sada mi nista ne moze smanjiti, zato i pitam ovde za neki savet, mozda je neko imao slicnih problema, pa da podeli svoje iskustvo sa tabletama za bolju koncentraciju 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Antidepresivi i lekovi za smirenje - slaba koncentracija
Нема тога што ти желиш. Ти "лекови" умртвљују мозак и ако би и постојало нешто што би поништило њихово дејство на крају ти се не би свидело.
Психолошке проблеме треба решавати онако како су се решавали пре појаве пилуле за лилуле.
Психолошке проблеме треба решавати онако како су се решавали пре појаве пилуле за лилуле.
Re: Antidepresivi i lekovi za smirenje - slaba koncentracija
Moraš pronaći kad i koliko piti i kojeg leka, možda nešto treba promeniti, i biće sve u redu.
Mislim da ti nije tačno odredjena terapija.
KO MOŽE DA FUNKCIONIŠE BEZ LEKOVA --taj ih i ne uzima (VALJDA)
Mislim da ti nije tačno odredjena terapija.
KO MOŽE DA FUNKCIONIŠE BEZ LEKOVA --taj ih i ne uzima (VALJDA)