Imam gonmoreju koju sam imao jos pre vise od dve godine. Znam odlicno sta je u pitanju i treba mi Vibramicin ili slican antibiotik, ali ne mogu da ga kupim u apoteci :O
Pošto nisam odavde iz Beograda, a i nemam ni overenu zdravstvenu knjizicu, kako i gde mogu da kupim ? Svuda traze lekarski recept :S
Ne mogu da razumem da je toliko bitno da sei ma recept za obican antibiotik, pa nije to lek za smirenje :S
Upomoć!
Antibiotik - kako kupiti?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Antibiotik - kako kupiti?
Moja preporuka je da odes uprivatnu urolosku ordinaciju i on da te pregleda i recept ces dobiti od njega---nemoj sam da se lecis--jeste da vise kosta al za takav slucaj je neophodnooo
Da lai u privatnoj ordinaciji je pregled 3600 dinara a ja nemam taj novac, i sad zbog glupog antibiotika da se ne lecim ,a dijagnoza i lecenje je jednostavno.
Problem je sto se pridrzavaju tog bemsilenog zakona ko pijani plota :S
Problem je sto se pridrzavaju tog bemsilenog zakona ko pijani plota :S
Pokusaj u manjim privatnim apotekama, na periferiji.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Zakon uopšte nije besmislen, zbog nepostojanja takvog i još mnogo čega infekcije su sve teže za lečenje.
Najbolje je da odeš kod doktora, al ako baš ne možeš, idi u neku laboratorju da ti urade bris, i onda po antibiogramu vidi koji ti antibiotik odgovara. Ne mora da znači da će isti od proščog puta da izleči... A ima apoteka gde se može kupiti...
Najbolje je da odeš kod doktora, al ako baš ne možeš, idi u neku laboratorju da ti urade bris, i onda po antibiogramu vidi koji ti antibiotik odgovara. Ne mora da znači da će isti od proščog puta da izleči... A ima apoteka gde se može kupiti...
Ta Združeno kraljestvo lekarna je ugledna http://www.europetabs.com
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Нису проблем пацијенти него лекари. Скоро сви лекари дају антибиотике чак и због прехладе и грипа. Антибиограм је мислена именица.
Као и обично тај закон је пуцањ у празно - као и све што се дешава последњих деценија у Србији.
Као и обично тај закон је пуцањ у празно - као и све што се дешава последњих деценија у Србији.
Zamoli u domu zdravlja da te primi dezurni lekar bez obzira sto nemas zdravstvenu knjizicu. Obicno progledaju kroz prste. Reci da ces da platis pregled ako treba.
Inace knjizicu mozes overiti na nekoliko nacina bez obzira ako nisi zaposlen ili ma koja god je situacija. Postoji program socijalnog zdravstvenog osiguranja za socijalno ugrozene gradjane. Raspitaj se tamo gde se u tvojoj opstini inace overavaju knjizice.
Inace knjizicu mozes overiti na nekoliko nacina bez obzira ako nisi zaposlen ili ma koja god je situacija. Postoji program socijalnog zdravstvenog osiguranja za socijalno ugrozene gradjane. Raspitaj se tamo gde se u tvojoj opstini inace overavaju knjizice.