Antibiotici-kako ih koristite!?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Krivko je to, he, he, he!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Svi antibiotici su toliko stetni i opasni, da ih ne bi trebali uzimati NIKADA! Izazivaju ogromne zdravstvene probleme u organizmu, izmedju ostalog uzrokuju i kandidijazu (koja je sama veoma opasna). Doktori vecinom ovo ne znaju ili odbijaju da prihvate i dublje prouce. Covjekov najveci neprijatelj je ljudska glupost...
Najveci neprijatelj intelektualca je tolerancija prema glupanu. Posto sam ja intelektualac, sebi necu dozvoliti da ovo tolerisem. Takodje, posto nema administratiora i moderatora da reaguju, reagovacu ja, punim imenom i prezimenom, a moze i adresom:

Osoba koja se potpisuje kao "Krivko" je ignorantna budaletina.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

:D :D :D :D :D :D
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
ridjokosa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 05, 2007 3:42 pm

Post od ridjokosa »

mene vec dva mjeseca lijece od upale sinusa raznim antibioticima; prvo Cliacil, pa Doksicilin, pa kapi Marocen a sad pijem Klaritromicin od kojeg me boli zeludac a stanje sa sinusima nije nista bolje. Da li je opasna tolika kolicini antibiotika za kratko vrijeme i kako izlijeciti sinuse?
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

dr ivica napisao:
Svi antibiotici su toliko stetni i opasni, da ih ne bi trebali uzimati NIKADA! Izazivaju ogromne zdravstvene probleme u organizmu, izmedju ostalog uzrokuju i kandidijazu (koja je sama veoma opasna). Doktori vecinom ovo ne znaju ili odbijaju da prihvate i dublje prouce. Covjekov najveci neprijatelj je ljudska glupost...
Najveci neprijatelj intelektualca je tolerancija prema glupanu. Posto sam ja intelektualac, sebi necu dozvoliti da ovo tolerisem. Takodje, posto nema administratiora i moderatora da reaguju, reagovacu ja, punim imenom i prezimenom, a moze i adresom:

Osoba koja se potpisuje kao "Krivko" je ignorantna budaletina.

Potpisujem
Ogi_USA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 28, 2008 6:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Ogi_USA »

ridjokosa napisao:mene vec dva mjeseca lijece od upale sinusa raznim antibioticima; prvo Cliacil, pa Doksicilin, pa kapi Marocen a sad pijem Klaritromicin od kojeg me boli zeludac a stanje sa sinusima nije nista bolje. Da li je opasna tolika kolicini antibiotika za kratko vrijeme i kako izlijeciti sinuse?
Antibiotici nisu stetni osim aminoglikosida koji se daju samo IV
Odgovori