Antibiotici-kako ih koristite!?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Najveci neprijatelj intelektualca je tolerancija prema glupanu. Posto sam ja intelektualac, sebi necu dozvoliti da ovo tolerisem. Takodje, posto nema administratiora i moderatora da reaguju, reagovacu ja, punim imenom i prezimenom, a moze i adresom:Svi antibiotici su toliko stetni i opasni, da ih ne bi trebali uzimati NIKADA! Izazivaju ogromne zdravstvene probleme u organizmu, izmedju ostalog uzrokuju i kandidijazu (koja je sama veoma opasna). Doktori vecinom ovo ne znaju ili odbijaju da prihvate i dublje prouce. Covjekov najveci neprijatelj je ljudska glupost...
Osoba koja se potpisuje kao "Krivko" je ignorantna budaletina.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
dr ivica napisao:Najveci neprijatelj intelektualca je tolerancija prema glupanu. Posto sam ja intelektualac, sebi necu dozvoliti da ovo tolerisem. Takodje, posto nema administratiora i moderatora da reaguju, reagovacu ja, punim imenom i prezimenom, a moze i adresom:Svi antibiotici su toliko stetni i opasni, da ih ne bi trebali uzimati NIKADA! Izazivaju ogromne zdravstvene probleme u organizmu, izmedju ostalog uzrokuju i kandidijazu (koja je sama veoma opasna). Doktori vecinom ovo ne znaju ili odbijaju da prihvate i dublje prouce. Covjekov najveci neprijatelj je ljudska glupost...
Osoba koja se potpisuje kao "Krivko" je ignorantna budaletina.
Potpisujem
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 28, 2008 6:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Antibiotici nisu stetni osim aminoglikosida koji se daju samo IVridjokosa napisao:mene vec dva mjeseca lijece od upale sinusa raznim antibioticima; prvo Cliacil, pa Doksicilin, pa kapi Marocen a sad pijem Klaritromicin od kojeg me boli zeludac a stanje sa sinusima nije nista bolje. Da li je opasna tolika kolicini antibiotika za kratko vrijeme i kako izlijeciti sinuse?