anskioznost ili nesto drugo

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
andrejsr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2014 1:21 pm

anskioznost ili nesto drugo

Post od andrejsr »

Ovako..imao sam par panicnih napada..sve je pocelo kad sam se iznervirao pa neki pritisak mi pao na glavu i mislio sam da imam tumor mozga,onda se to desavalo vise puta,i poslednji put isto tako kao neki pritisak na centru glave usred panicnog napada e od tada su mi utrnule ruke i noge,i tako je sad svaki dan,ali i dalje imam tu nervozu,nemam glavobolje niti velike mucnine..da li je to samo zbog nervoze ili moze biti i tumor mozga..u strahu sam..molim strucne za odgovor ili one koji su bili u slicnoj situaciji
ladolcevita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 14, 2014 10:48 pm

Re: anskioznost ili nesto drugo

Post od ladolcevita »

Polako... Prvo ne izmisljaj bolesti dok prethodno ne odes kod lekara.
Ako si pod stresom i vec imas panicne napade, onda je to - to.
Sve je u glavi, ako mislis o pritisku u glavi, imaces ga...sve dok ne prestanes da mislis o tome!
Ja sam imala godinu dana bolove i pritisak u gurdnom kosu od anksioznosti, onda kada sam prestala da razmisljam o tome i kada sam krenula da se bavim drugim stvarima, naravno...sve je nestalo! Ali mi je trebaloo puno snage i vremena da zavrsim sa tim.
Svako reaguje na stres na neki nacin... Neko ima bol ovde, onde... Nekog nista ne boli nego ima dijareju ili imunitet spadne... Svasta nesto.
Ali stres je jako los za nase telo i zdravlje. Zato mani te ruzne misli i idi radi nesto sto te cini srecnim i sto ti ometa te ruzne misli.

Isto, ja sam uradila sve analize kako bih se zbog sebe osecala spokojno. Kada smo ustanovili da su simptomi posledica stresa i anks, onda sam se bacila na resavanje tog problema i onda je sve nestalo. Tako da, ako ces se osecati bolje ako znas sigurno da nemas problem s glavom, onda idi proveri to.
Srecno!
andrejsr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2014 1:21 pm

Post od andrejsr »

hvala ti..tako planiram i da uradim..samo reci mi jel moze zbog stresa evo vec 2,3 dana kad legnem osjecam da mi ruke i noge gore..vrucinu jaku osjecam po njima dal je to da imam ono na mozgu ili su nervi u pitanju...
ladolcevita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 14, 2014 10:48 pm

Post od ladolcevita »

Sve je moguce od stresa. To je cisto izmisljavanje problema!! Mozes slobodno da se opustis, i uzivas u zivotu!!
Ja sam isto umisljala da mi trne ruka, pa ovo, pa ono....
Idi kod lekara, ali se slobodno opusti, nije ti nista :D
Odgovori