anksioznost
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: anksioznost
Надимање и подригивање не може да се јави без разлога а код тако наглих проблема увек је храна у питању или неки велики стрес. Проблем са дисањем је нормална пропратна појава превеликог надимања.
DA, samo gusenje moze da bude od gasova, a najbolji nacin i mislim najzdraviji da posle obroka, ne legnete nikad vec se krecete a svakog dana minimum pola sata brzog hodanja mnogo pomaze, verujte, isprobano...Srecno
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2018 8:47 am
Zdravo,da ipak je stres u pitanju
Nemam vise te "napade" ali imam problema sa ishranom ne mogu da jedem,jedem vrlo malo kazu mi da mi se stitnjaca vrv aktivirala pa cu na pregled
E da,od kako sam cigare ostavila posle drugog napada,mnogo mi se smanjilo to sve

E da,od kako sam cigare ostavila posle drugog napada,mnogo mi se smanjilo to sve

U takvim slucajevima, najbolje utvrditi sta izaziva stres, ako je problem posao i mala plata, manje jadanja o tome i trk na pronalazenje alternative. Anksioznost je danas pomaloi u trendu i izgovor za mnogo toga, ali svakako moze bizi ozbiljan ptoblem jer vodi ka depresiji. Srecno...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Управо тако. Многима је анксиозност узрок много тога, а реално то је последица наопаког и размаженог понашања.
lavv87 napisao:U takvim slucajevima, najbolje utvrditi sta izaziva stres, ako je problem posao i mala plata, manje jadanja o tome i trk na pronalazenje alternative. Anksioznost je danas pomaloi u trendu i izgovor za mnogo toga, ali svakako moze bizi ozbiljan ptoblem jer vodi ka depresiji. Srecno...