postovani,
vec godinama imam problema sa anksioznoscu i napadima panike,prije vise od godinu sam bio na terapiji sa zoloftom i xanaxom,to je trajalo nekih 6 mjeseci i za to vrijeme sam se osecao dobro pa i neko vrijeme posle toga,sad nakon godinu dana od prestanka terapije ponovo osecam isti probleme kao i nekada,isti onaj strah da izadjem da ne bih dobio napad(iako sam na silu svaki put otisao u grad) ,isti onaj pritisak dok vozim ( ubrazno kucanje srca) ili kad treba nesto da obavim,sve je manje -vise u uredu dok nemam nikakvih obaveza,izlazak,zubar ili nessto takvo..
inace imam 24 godine moram priznati da nisam ni imao djevojku,mnogo sam stidljiv i zatvoren ,mozda i preplasen,posebno kad nekoga upoznajem,da trenutno ne radim (mada i kad sam radio jedno pola godine nisam se nesto bolje osecao),i ne strudiram.
ustajem kasno popodne oko 2 sata...ali kazem i da se budimu 6 ujutro nema razlike.
molim za savjete
anksioznost,napadi panike..
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: anksioznost,napadi panike..
Оно што си пио нису лекови па се ниси могао ни излечити.
Немој да дозволиш своме мозгу да те малтретира. Оно чега се бојиш елиминиши разумом и логиком.
Немој да дозволиш своме мозгу да те малтретира. Оно чега се бојиш елиминиши разумом и логиком.
kako mislis nisu ljekovi?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Они те само убију у појам тако да мозак не ради ни оно што треба ни оно што не треба. Чим престанеш да их пијеш проблеми се врате ако ниси радио на себи у међувремену а скоро нико не ради. Сви се ослањају на "лекове" који помажу само док се пију при чему уништавају јетру и мозак.
samo rad i rad i red, moze da pomogne, na zalost nekad se ne moze bez "lekova", sto aca ne priznaje ali trebalo bi svakako bar delovati na vise strana, sam ksalol nece resiti stvar. Imao si sansu da pokusas da se necim bavis a ne da spavas do 2 sata po podne, zasto tu sansu nisi iskoristio kad ti je bilo bolje?
Samo pitanje nema svrhe alo hocu da kazem, imaces opet sansu sigurno i iskoristi je kad ti bude bolje da delujes na svoj nervni sistem sa drugog fronta, a to je promena u zivotu, ja mislim RAD.
Srecno ti bilo
Samo pitanje nema svrhe alo hocu da kazem, imaces opet sansu sigurno i iskoristi je kad ti bude bolje da delujes na svoj nervni sistem sa drugog fronta, a to je promena u zivotu, ja mislim RAD.
Srecno ti bilo
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Управо тако. Доколица је веома велики проблем за људску психу.
kao prvo hvala vam svima na odgovorima,
a hteo sam da vas pitam nesto..koliko god se trudim da bez lekova ovo prebolim ovu trenutnu fazu lose mi ide,stalno sam na ivici da dobijem napad,a nisam uzimao xanax ili zoloft od kad sam zavrsio sa psihijatrom prije godinu dana -malo vise,da li bi korisilo da uzimam biljne ljekove za smirenje kao npr. Pronerv ili jedan xanax ili nista?
a hteo sam da vas pitam nesto..koliko god se trudim da bez lekova ovo prebolim ovu trenutnu fazu lose mi ide,stalno sam na ivici da dobijem napad,a nisam uzimao xanax ili zoloft od kad sam zavrsio sa psihijatrom prije godinu dana -malo vise,da li bi korisilo da uzimam biljne ljekove za smirenje kao npr. Pronerv ili jedan xanax ili nista?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Биљне лекове можеш да користиш али и ту се човек може отровати ако се претера. Све је и лек и отров, само зависи од количине. Наравно, вештачки лекови су увек отров, али понекад могу да помогну.
Можда би могао да пробаш са капима од валеријане или неки чај за смирење. Погледај шта од чајева имају у биљној апотеци Института Јосиф Панчић.
Можда би могао да пробаш са капима од валеријане или неки чај за смирење. Погледај шта од чајева имају у биљној апотеци Института Јосиф Панчић.
pozdrav,javljam vas me posle nekih mjesec dana ,uspio sam da preguram onu krizu bez ljekova,sad sam solidno,i nekih godinu i po sam bez ljekova (od kad sam presao da idem kod psihijara)ali sad moram kod zubara i to me izludjuje,da moram da sjedim na stolici i istrpim sve to,za 22 godine nikad nisam nista uzeo sa smirenje pred odlazak zubaru ali sad ne nisam bas siguran da li mogu da izdrzim,pa sam mislio da uzmem 0.25mg xanaxa sat vremnea pred odlazak,ali ne znam kako ce tijelo reagovati s obizorm da nisam uzimao nista godinu i po skoro 2 usvari
ako moze,pomoc..
ako moze,pomoc..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Таман посла Ксанакс. Нађи неке нормалне препарате за опуштање и смирење.
EEEE, ne preteruj,,,,
Ne ideš na vešala breeeeeee
Pa šta misliš da sam ja bio srećan i da mene nije bolelo, kad su mi skidali most i strugali itd.
Što misliš da se ti razlikuješ od drugih, neka boli i tebe kako god boli i druge, spremi se na to i rešen problem.
A ja zastupam tezu da pokvareni zubi mogu jako da škode čoveku, iz više razloga a posebno se odražava na samopouzdanje.
SREĆNOO
Ne ideš na vešala breeeeeee
Pa šta misliš da sam ja bio srećan i da mene nije bolelo, kad su mi skidali most i strugali itd.
Što misliš da se ti razlikuješ od drugih, neka boli i tebe kako god boli i druge, spremi se na to i rešen problem.
A ja zastupam tezu da pokvareni zubi mogu jako da škode čoveku, iz više razloga a posebno se odražava na samopouzdanje.
SREĆNOO