E pa ovako.. Protekle zime sam imao nekih problema sa napadima panike, straha, hvatala me neka manja depresija, u svakom slučaju sada nema većih problema...
Sve je to nastalo iznenada, odjedom.. Do današnjeg dana niko od lekara (neuropsihijatara) ne može tačno da kaže uzrok nastanka... Jer sam se bavio treningom u teretani, trčanjem, raznim drugim fizičkim aktivnostima, pio sam razne suplemente (proteini, kreatin, tribulus) naravno sve u normalnim merama uz konsultaciju sa nutricionistom, ali ipak ovo nebi trebalo da je došlo sa te strane...
Čitao sam da je to zadesilo i decu od 5-6 godina i starije ljude, ne bira godine, oni nisu ništa pili i trenirali pa ih je zakačilo to...
Kako je proleće došlo i olepovremilo se i ja sam se mnogo lepo osećao... Leto takođe.. Te napade nisam osećao, ali i danas imam pomalo "tremu" (ili neki mali mali strah) kad se noću vozim busom, ili kad trebam da odem negde dalje od kuće...
Povremeno mi se javljaju kao blage vrtoglavice (ošamućenost), neki put dok sedim, neki put na treningu, nebitno je vreme i mesto...
Pričao sam sa jednim od najboljih neuropsihologa kod nas, i rekao mi je da je to na nervnoj bazi (Jer dosadašnji rezultati regleda srca, pluća, glave, stomaka, hormona i sve ostalo su fantastični), tako da očigledno sve to kreće od psihe...
Dao mi je da pijem Rivotril 2mg, 1/4 ujutru i 1/4 popodne i tako 10 dana pa da vidimo kako ću onda da se osećam. Na zalost njega nema nigde u prodaji tako da ću malo da sačekam, nije mi hitno..
Nego jel je imao neko ovakvih problema, neki savet, nešto?