Pozdrav drugari..
Imam za Vas jedno pitanje koje me muci ova 2 meseca..
Problem je sledeci. S` vremena na vreme sa leve strane grudi, na samom prevoju sa levom rukom ka pazuhu osecam nelagodnost. Poput neke vrste pritiska koji ne reaguje na pokret. Pre svega da napomenem da se 15 godina bavim sportom, rukometom i teretanom i da sam pre godinu dana bio podvrgnut ultrazvuku srca, a pre samo mesec dana EKG-u nakon panicnog napada. Za tih 15 godina bavljenja sporta konstantno sam isao na preglede srca, jer je to tako uobicajeno vec i nikada nisam imao ni jedan problem.Cak imam i generalno malo nizi pritisak i puls, pogotovo kada sam u dobroj formi. 2 godine patim od anksioznosti zbog koje sam na terapiji, i vec sam imao slucajeve ``psihickog bola`` u odredjenim delovima tela pre svega stomaku, ali sam to uspesno resio..Ankioznost je i dalje prisutna, doduse manje, ipak ima je.. Dakle..Da li ima mesta sumnji da nesto nije u redu sa srcem, ili je to samo jedna od posledica anksioznosti.. Puno hvala svima, unapred.
Anksioznost ili problem sa srcem?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 21, 2015 12:09 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Anksioznost ili problem sa srcem?
Verujem da je posledica anksioznost, ne brini samo pokušaj da uskladiš svoj život kakav god da je sa mogućnostima koje ti se pružaju. Teži ka tome i budi uporan garant će biti bolje.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Anksioznost ili problem sa srcem?
То може да се јави код спазма неких крвних судова који хране срце а јавља се због нервирања и стреса.
Своје психичке проблеме си решавао и решаваш таблетама тако да не вреди да ти говорим да се опустиш и да се не нервираш због глупости.
Своје психичке проблеме си решавао и решаваш таблетама тако да не вреди да ти говорим да се опустиш и да се не нервираш због глупости.