Anksioznost i depresija
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 14, 2017 12:17 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Anksioznost i depresija
Otac mi je preminuo pre tri godine.Ni godinu ni dve godine nakon njegove smrti nisam se osecala ovako lose kao sada.Hvala na savetima,nadam se da cu uspeti da dovedem sebe i svoj zivot u red.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Протекло време није толико битно већ наш став. Неко може да пати деценијама и да потпуно упропасти и свој и животе својих ближњих.
Додатни проблем је ако ти се због нерешене трауме поремете функције жлезда са унутрашњим лучењем, па уђеш у зачарани круг.
Било би добро да осим неке креативне активности почнеш да се рекреираш на чистом ваздуху (не у просторији).
Додатни проблем је ако ти се због нерешене трауме поремете функције жлезда са унутрашњим лучењем, па уђеш у зачарани круг.
Било би добро да осим неке креативне активности почнеш да се рекреираш на чистом ваздуху (не у просторији).
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 14, 2017 12:17 am
U poslednje vreme sam zapostavila svoje zdravlje,ponovo se lose hranim,inace i ranije sam imala problema sa crevima zbog nezdrave hrane,onda sam pocela zdravo i regulisala to,ali sada sam opet pocela da se vracam na staro.Ali potrudicu se da u buduce povedem racuna i o tome
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Мислим да је најбоље управо то - повести рачуна о основним стварима које нису недостижне нити су дискутабилне:
1. више сна
2. више чисте воде
3. лагана рекреација на ваздуху
4. необавезно дружење
5. избацивење хемије из исхране
и тако даље...
1. више сна
2. више чисте воде
3. лагана рекреација на ваздуху
4. необавезно дружење
5. избацивење хемије из исхране
и тако даље...
I neki fizicki rad--neka obaveza da ne stizes da razmisljas uopste, na silu ali to moras da uradis, OBAVEZNOOOOOO