Dg: Anksiozno-depresivni sindrom
Trudim se da kontrolišem svakodnevne muke koje mi zadaje ova dijagnoza, ali sada bi mi dobro došlo malo pomoći. Naime...
- Koje su šanse da me privuče muškarac sa psihopatskim karakterom koji će emocionalno da se iživljava samnom?
Pitam najozbiljnije jer mi se čini da sam upala u ovu zamku i užasno patim, što mi liči na onaj "krug" u kojem depresivci "vole" da se vrte; ako je neko pravilo da preosetljivu osobu sa mojom dijagnozom privuče osoba koja će je baciti nazad u duševne muke i proces se dešava podsvesno, molim Vas da mi o tome nešto kažete jer moram da znam da bih pobedila. U stvari, čini mi se da bih želela samo da budem sigurna u to, a da u duši već znam. ha! čudnog li sindroma... baš je monstruozan! (ne šalim se!)
HVALA NA ODGOVORU!
Anksiozno-depresivni sindrom
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Anksiozno-depresivni sindrom
Боље је да не тражиш животног сапутника док прво не помогнеш сама себи и тако превазиђеш проблеме.
vrtiš me i ti u krug, pitanje sam postavila da bih znala kako da pomažem sama sebi u određenim situacijama. lol ! hvala na savetu, odgovor na pitanje nisam dobila.aaaca napisao:Боље је да не тражиш животног сапутника док прво не помогнеш сама себи и тако превазиђеш проблеме.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kako kontrolišeš svoj sindrom? Uzimaš lekove, ideš na psihoterapiju?
Što si psihološki stabilnija, to su manje šanse da te privuče neko loš po tebe. I to ne važi samo za tebe nego za apsolutno svaku osobu.
Što si psihološki stabilnija, to su manje šanse da te privuče neko loš po tebe. I to ne važi samo za tebe nego za apsolutno svaku osobu.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не вртим те у круг него ти управо саветујем да га пресечеш. Док ниси задовољна сама са собом нећеш бити у стању да пронађеш правог партнера за цео живот.
Čuj, partnera za ceo život najverovatnije nećeš ni naći --tako da odustani ti i od toga, taj nije ni za jedan dan. Bolje ti je otidji kod neuropsihijatra pa će te uputiti stručnije nego mi ovde a ako već tražiš pomoć, ODUSTANI OD TOG PARTNERA
NE MOŽEŠ?????
E moći ćeš kad prodješ deo terapije koja ti je neophodna, da shvatiš kako MOŽEEEE
NE MOŽEŠ?????
E moći ćeš kad prodješ deo terapije koja ti je neophodna, da shvatiš kako MOŽEEEE
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Партнер за цео живот се не тражи као такав. Нема кристалне кугле која нам може рећи шта ће бити. Цео живот заједно могу провести само оне особе које се стално, свакодневно труде и заливају брак.