aniksezioznost(valjda se tako pise)
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
aniksezioznost(valjda se tako pise)
Prije tri ipo godine imala sam saobracajnu nesrecu.Poslije pola godine oporavka poceli su da mi se javljaju strah i panika,ni sama ne znam od cega.Mislila sam da sam pocela luditi.Otisla sam kod dr koji mi je dao da pijem rivotril i oxetin(jedan rivotril i oxetin ujutro,navece dva rivotrila od 2mg).Terapije sam se pridrzavala godinu dana,bilo ma je dobro,i kako sam smrsala izbacila sam sama oxetin a rivotril smanjila na cetvrtinu ujutro.Dugo vremena je bilo dobro,medjutim sada me strh da mi se ponovo ne pojave ti strahovi i panika od prije.Jedino ako sebe natjeram da nesto radim ili negdje odem zaboravim na to.Cak prodju i dani da mi se nista ne desava ali dodju i ona dani kada me pocinje bivati strah
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm
Mislim da bi vam najbolje bilo da krenete sa nekom psiho terapijom kako da savladate taj strah,jer bezobzira sto vam se to dogodilo pre 3 godine ocito je da jos niste dosli sebi i mislim da je vama potreban samo dobar psiholog koji ce vec znati kako najbolje da vam pomogne.Ako ste u mogucnosti pocnite sa tim terapijama sto pre,jer sa psihom se nikad nezna.....sve najbolje.pozz