Postavit cu ovdje nalaze i zamolit ako neko moze da obajsni ovaj nalaz. Nadam se da odgovara i podforumu. radi se o clanu porodice, ali svejedno mozete biti otvoreni jer svi znamo da ovo nije dobar nalaz, i zbog svega voljeli bi znati sve komplikacije kako bi sto spremnije docekali sve sto dolazi. Svi ovi nalazi su radjeni u Tuzli i ljekari su preporucili operaciju u Madjarskoj, jer se nigdje blize ne radi (nemam nikakvog razloga da sumnjam u tvrdnje ljakara ovdje, naprotiv, ali bi volio cuti jos neka misljenja), takodjer me zanima da li je moguce raditi ovu operaciju u Srbiji ili Hrvatskoj? Zanima me da li je ovo opercija glave? Sumnjali smo prije ovih nalaza i na tumore, no cini se da ipak nije to. Unaprijed Hvala.
Jos jednom hvala. Svaki savjet je dobrodosao jer trebamo sto prije djelovat. Papirologije, kontakti, imam problem uspostaviti kontakt s Madjarskom jer na broju koji imam se javlja samo neka sekretarica, na madajrskom. Cujem da je moguce raditi ovo na Rebru u Zagrebu, ali brojevi do koji dolazim mi nisu od korisiti jer se niko ne javlja.