Anestezija?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Anestezija?
Molim nekog strucnog da odgovori ako je moguce,devojcica 13god je primljena u bolnicu i treba da operise prst na nozi,naglaseno je prilikom prijema da ima menstruaciju,jos uvek su joj neredovne pa ne znamo dokle ce trajati,danas je bila pripremljena za operaciju,ali je anesteziolog odlucio da je ne sme operisati dok ima menstruaciju i odlozio je.Da li se stvarno ne sme operisati dok joj ne prestane?
Re: Anestezija?
За време менструације крварење је јаче због смањеног фактора згрушавања. Дакле није паметно вршити операције.
О каквој се операцији прста ради и какву анестезију планирају да примене?
О каквој се операцији прста ради и какву анестезију планирају да примене?
Radi se o deformaciji palca na nozi,a ne znam koju anesteziju ce primeniti,to mi nisu rekli,samo da ce to odluciti anesteziolog..hvala na odgovoru
Пошто је деформитет у питању онда сигурно иде општа анестезија. Надам се да је операција заиста оправдана и неопходна.
Devojcica je operisana u medjuvremenu,dobila je spinalnu anesteziju,bolovi se malo smanjuju,mozete li mi reci koliko otprilike sada traje oporavak?
Одлично! Добро је што су избегли општу анестезију. Где су је оперисали?
За опоравак најбољу прогнозу може да да управо хирург који је вршио операцију и који зна шта је све урадио. Ја стварно не знам.
За опоравак најбољу прогнозу може да да управо хирург који је вршио операцију и који зна шта је све урадио. Ја стварно не знам.
Izvinite zbog kasnjenja,operisali su je na Banjici,sledece nedelje cemo na kontrolu,pa cemo videti za prognozu..hvala vam puno na odgovorima 

Препоручујем да набавите један овакав магнет: http://www.magnet-shop.com/neodymium-ma ... ::245.html.
Цена је смешна, али ако се јаве било какви проблеми типа инфекције, проблема зарастања или шта друго, стално магнетно поље ће помоћи у регенерацији ткива.
Цена је смешна, али ако се јаве било какви проблеми типа инфекције, проблема зарастања или шта друго, стално магнетно поље ће помоћи у регенерацији ткива.
Dobro,znate li mozda gde kod nas mogu nabaviti takav magnet? 

Може да се наручи и преко тог сајта. Можете да погледате и на мом сајту www. aca. rs у Линкови, Здравље, група Магнети, где сам поставио линкове фирми које сам пронашао да продају магнете.