Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
malokrvna sam od svoje 15 godine,mislim da je razlog obilan menzes. hemoglobin mi je 92,a dozvoljeno je od 120 do 150. pijem svasta nesto malo se krvna slika popravi al opet isto posle sledece menstruacije.
HVALA ZENSKE. Anemija moze da bude veliki problem za zdravlje. Bude dana da nemam snage kao da mi je sto godina tako se osjecam. Doktorica mi je rekla da ne mogu raditi aspiraciju dok krv ne popravim. ranije me je i gusilo.
HVALA ZENSKE. Uzimam ujutro zumance i crno vino cula sam da je dobro. Ranije me je cak i gusilo. Doktorica mi je rekla da nemoxe da mi radi aspiraciju sa ovakvom krvnom slikom,da moram da je popravim.
cao drustvo. nije mi se bas krv popravila znacajno. mada iskreno meso nisam okusila, a treba ga jesti kao prvo za malokrvnost je dobro junece i konjsko. e neznam sta da radim moracu piti i heferol koji mi je doktorica predlozila.
Meni su svojevremeno posle jedne operacije dali Tothema ampule da pijem i kazu gazu da su one odlicne ali ja nisam pogla duze od par dana da ih pijem jer su mi pravile strasne grceve u crevima. Mozda su za tebe one dobre ne znam.