Aneksioznost,bromazepam zavistan?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Zabrinuta :((
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 06, 2015 9:47 pm

Aneksioznost,bromazepam zavistan?

Post od Zabrinuta :(( »

Pa ovako,ja imam anksioznost već 2ipo meseca i u početku sam bila šokirana tim napadima,dolazila je i hitna pomoć dva put.Proveravala sam i srce,krv..sve ok.Išla sam i kod psihologa(4-5puta) pošto sam teen i ništa mi nije pomoglo.Pila sam bromazepam uvek pred spavanje nedelju dana,a onda ga nisam pila dve nedelje.Čak su mi se napadi proredili(nesvestica,drhtavica,mučnine,preveliki strah,gušenje..),ali onda su ponovo krenuli i ja sam o tad stalno pila bromazepam 3mg,svako veče ne mogu bez njega.Plašim se da sam zavisna,zakazala sam i kod psihijatra jer mi treba stručna pomoć iako mi je psiholog rekao da smem da pijem bromazepam po potrebi i da ne stvara zavisnost?Imam veliki strah,a uskoro kreće škola i ne znam kako ću da učim,i da se borim tad imam brojne obaveze ako sam ošamućena i bezvoljna?!Treba mi pomoćimam zakazano kod psihijatra tek za 14dana i moraću do tad da pijem bromazepam,a da li će me to uništiti??Molim vas pomoziteeee,naj stranica ste!
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Re: Aneksioznost,bromazepam zavistan?

Post od Nataš@ »

O benzodiazepinima iz knjige A Primer of Drug Action, str. 107:
"Sleep patterns can be altered markedly. When short-acting agents are taken at bedtime, both early-morning wakening and rebound insomnia for the next night are common. When long-acting agents are taken at bedtime, daytime sedation can be a problem. Impairment of motor abilities is common. This impairment is compounded by the drug-induced suppression of one’s ability to assess his or her own level of physical and mental impairment.
The cognitive deficits associated with benzodiazepine use are significant. In both children and adults, benzodiazepines can significantly interfere with learning behaviors, academic performance, and psychomotor functioning. Cognitive and generalized intellectual impairments can persist even long after the benzodiazepine is discontinued...
Although benzodiazepines have a reputation for causing only a low incidence of abuse and dependence, the possibility of this adverse complication of chronic use must not be overlooked. When benzodiazepines are taken for prolonged periods of time, a pattern of dependence can develop, even following only therapeutic dosages. Early withdrawal signs include a return (and possible intensification) of the anxiety state for which the drug was originally given. Rebound increases in insomnia, restlessness, agitation, irritability, and unpleasant dreams gradually appear. In rare instances, hallucinations, psychoses, and seizures have been reported."

Potrebna ti je pomoć i nadam se da ćeš naći nekoga ko će u obzir uzeti i stanje tvog tela (ishrana i način života) i ne samo uma. Ako ti se samo nude tablete, traži dalje. Na prvom mestu je tvoje zdravlje, škola i sve ostalo se može i nadoknaditi kasnije.
BojanBeo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2015 8:50 am

Post od BojanBeo »

Savremena hipnoza je proveren i siguran metod promene načina razmišljanja i ponašanja sa dokazanim rezultatima.
Hipnoza Vam pomaže da se brzo i lako oslobodite neprijatnih osećanja i ostvarite pozitivne promene koje su Vam potrebne.
Moja osnovna želja je da ovaj izuzetno moćni način stvaranja pozitivnih promena učinim dostupan što većem broju ljudi.

Iz iskustva vam kazem, jako veliki broj osoba koje imaju problem sa ankcioznoscu, mnogo ljudi koji su nazalost i psihijatruju posetili, na kraju su dosli na hipnoterapiju i resili svoje probleme.

Uz jako pristupacne uslove, 1 tretman nedeljno, radi se 4 tretmana do zeljene promene.

Za vise informacija me kontaktirajte na PM ili na mail [email protected]
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Јесте па да те онда испрограмирају да будеш убица, на пример.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Navikao sam da se Aca retko šali-šta sad ovo znači???
Ima nas koji ne shvatamo....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Када идеш код некога да те хипнотише како знаш шта ће све да уради и ко стоји иза њега? Постоје многе теорије о хипнози тако да ми се она уопште не свиђа.
Odgovori