AMPUTACIJA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
mralevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 10, 2013 8:36 pm

AMPUTACIJA

Post od mralevic »

28.02 imala sam povredu na poslu dijagnoza Amputatio digiti minimi manus sinistri,operisana kao hitan slucaj na Banjici,gde god da se javim kada vide ranu svi se zaprepaste i niko ne moze da shvati sta je to radjeno na prstu,svaki hirurg me upucuje opet kod doktora koji me je operisao,ali na otpusnoj listi su uneli pogresan podatak o doktoru koji me je operisao,pa se lekari na banjici prave ludi,sve u svemu previjam se sama,rana malo gnoji,tretiram je jodom,hidrogenom i hidrociklinom,nadam se da nije pogresno,interesuje me koliko je potrebno da rana zaraste i kada se vade konci
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: AMPUTACIJA

Post od aa_aca »

То само говори колико су лекари безобзирни и уопште не маре за људе. Треба им дати крампове и послати на каменолом, па нека на камену искаљују своје фрустрације и неостварене егоистичне амбиције. Наравно, оно мало изузетака само потврђује правило.

Пошто је у питању повреда на послу, надам се да си остварила 100% боловање и одштету.

Могу да ти предложим да један јак магнет ставиш у близину ране и носиш по цео дан. Стално магнетно поље ће убрзати регенерацију ткива. Нешто о томе сам писао на мом сајту.
Odgovori