aman vise,dokle bolesni
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm
aman vise,dokle bolesni
imam dva sincica.odkako su krenuli u vrtic,non stop bolesni.stariji je dosta osetljiviji i gore prolazi.ima 2,5 godine i celo vreme ima upalu uva.e sad od proslog utorka pa do ovog sad imao je svaki dan i noc temperaturu od 39-40.doktori kazu da je virus,ali on je smrsao 1,300 za nedelju dana,nije jeo,slabo pio,inace uvek slabo jede.danas je bas bio gladan i jeo je,ali posle nekoliko zalogaja,sva hrana,onako cvrsta mu je isklizila iz zeluca.bez tecnosti,onako cini mi se cela.to je ono sto me brine,da nije sad nesto sa zelucem problem,jako se brinem,sad kad bi jeo,ono se sve vrati.kaslje,nema vise temperaturu.mladji jede,kaslje i on,ali nema drugih tegoba.ovi doktori ovde nista ne znaju,znaci idioti na kvadrat,rekli su mi da iako dete ima 40 temperaturu da mu ne dajem nista,jer su svi lekovi stetni.
nocu bas hrce,pokusava da dise na nos,ali ne moze,pa onda na uzsta,ali nije mu nos zapusen,kako da kazem,kao obicno,nego cini mi se izmedju nosa i grkljana.da li neko mozda zna sta je sa njim,ja vise neznam gde cu ga.hvala unapred

Re: aman vise,dokle bolesni
Nek im pregledaju krajnike iliti mandule.Mozda ima treci krajnik...Od moje prijateljice mali bio stalno bolestan dok mu to nisu izvadili,ustvari poznam jos jednu isti slucaj.