alternativna medicina u lecenju hepatitis C

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
vukasine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 11:57 pm

alternativna medicina u lecenju hepatitis C

Post od vukasine »

Da li postoji mogucnost lecenja hepatitisa C putem alternativne medicine - cajevima i kapima, i ako postoji da li se stvarno ljudi izlece, da se virus vise ne deektuje u telu obolelog.
melania
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 23, 2005 3:09 pm

Post od melania »

ja pravo da ti kazem nisam nikada cula da se neko islecio alternativnom medicinom. verovatno neke biljke pomazu jetri ( tu mora da se bude izuzetno pametan pri uzaimanju biljaka zato sto neke mogu da te totalno zeznu).pazi se tvrdnji alternativnih lekara, ako ti kazu da ce te izleciti, mislim mozda se tebi i desi da se izlecis ali cisto sumljam. virus hepatitisa c je jako zeznut. a da li si ti isla kod lekara za jetru?? imas li nesto na jetri fibrozu lil cirozu??
Danka 666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 8:49 pm

Re: alternativna medicina u lecenju hepatitis C

Post od Danka 666 »

vukasine napisao:Da li postoji mogucnost lecenja hepatitisa C putem alternativne medicine - cajevima i kapima, i ako postoji da li se stvarno ljudja sam upravo zavrsila terapiju hepa C i mnogo sam o tome naucila, veruj mi da nema alternativnee medicine koja ti moze pomocii izlece, da se virus vise ne deektuje u telu obolelog.
Danka 666
Novi član
Novi član

Nema alternativne medicine za Hepatitis C, nemoj da te lazu

Post od Danka 666 »

vukasine napisao:Da li postoji mogucnost lecenja hepatitisa C putem alternativne medicine - cajevima i kapima, i ako postoji da li se stvarno ljudja sam upravo zavrsila terapiju hepa C i mnogo sam o tome naucila, veruj mi da nema alternativnee medicine koja ti moze pomocii izlece, da se virus vise ne deektuje u telu obolelog.
Danka 666
Novi član
Novi član

Re: alternativna medicina u lecenju hepatitis C

Post od Danka 666 »

vukasine napisao:Da li postoji mogucnost lecenja hepatitisa C putem alternativne medicine - cajevima i kapima, i ako postoji da li se stvarno ljudi izlece, da se virus vise ne deektuje u telu obolelog.
:oNEMA NEMA
Odgovori