alternativna medicina u lecenju hepatitis C
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
alternativna medicina u lecenju hepatitis C
Da li postoji mogucnost lecenja hepatitisa C putem alternativne medicine - cajevima i kapima, i ako postoji da li se stvarno ljudi izlece, da se virus vise ne deektuje u telu obolelog.
ja pravo da ti kazem nisam nikada cula da se neko islecio alternativnom medicinom. verovatno neke biljke pomazu jetri ( tu mora da se bude izuzetno pametan pri uzaimanju biljaka zato sto neke mogu da te totalno zeznu).pazi se tvrdnji alternativnih lekara, ako ti kazu da ce te izleciti, mislim mozda se tebi i desi da se izlecis ali cisto sumljam. virus hepatitisa c je jako zeznut. a da li si ti isla kod lekara za jetru?? imas li nesto na jetri fibrozu lil cirozu??
Re: alternativna medicina u lecenju hepatitis C
vukasine napisao:Da li postoji mogucnost lecenja hepatitisa C putem alternativne medicine - cajevima i kapima, i ako postoji da li se stvarno ljudja sam upravo zavrsila terapiju hepa C i mnogo sam o tome naucila, veruj mi da nema alternativnee medicine koja ti moze pomocii izlece, da se virus vise ne deektuje u telu obolelog.
Nema alternativne medicine za Hepatitis C, nemoj da te lazu
vukasine napisao:Da li postoji mogucnost lecenja hepatitisa C putem alternativne medicine - cajevima i kapima, i ako postoji da li se stvarno ljudja sam upravo zavrsila terapiju hepa C i mnogo sam o tome naucila, veruj mi da nema alternativnee medicine koja ti moze pomocii izlece, da se virus vise ne deektuje u telu obolelog.
Re: alternativna medicina u lecenju hepatitis C
:oNEMA NEMAvukasine napisao:Da li postoji mogucnost lecenja hepatitisa C putem alternativne medicine - cajevima i kapima, i ako postoji da li se stvarno ljudi izlece, da se virus vise ne deektuje u telu obolelog.