ALT i AST
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
ALT i AST
bodi bilder sam,nisam uzimao stereoide niti bilo sta neprirodno,nemam viruse jetre ukljucujuci hepatitis C i B,uzimam samo proteine iz hrane i to 2g,po kilogramu telesne tezine. Proteine uzimam iz jaja,sira,jogurta i mesa(HOLESTEROL MI JE NORMALAN,TAKO DA NIJE U PITANJU ''MASNA JETRA''). Poviseni mi je AST-85, ALT-164 . DO SADA NIKO U ZEMLJI NIJE MOGAO DA MI ODGONETNE PROBLEM I KAZE STA JE UZROK KOJI POVECAVA OVE VREDNOSTI.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
A da li ste pokusali 3 meseca da ne uzimate proteine i da koristite beviplex ili - uz njega - i lek kao sto ej Essentiale Forte ili Reliv...? Kolika je alkalna fosfataza, koliki je GGT, koliko su ukuponi proteini, direktni i indirektni bilirubin...?
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Da li je isključena Wilsonova bolest? Da li je rađen bakar u urinu? Da li vam je rađena biopsija jetre? Da li vam je rađen pregled kod oftalmologa na Kajzer-Flajšerov prsten? Da li su rađene pretrage na autoantitela (mada je autoimuni redak kod muškaraca)?
Vi ste prilično aktivni uzimajući u obzir vrednosti transaminaza i svakako biste trebali detaljno da se ispitate... Obratite se dobrom gastroeneterologu, hepatologu...
Vi ste prilično aktivni uzimajući u obzir vrednosti transaminaza i svakako biste trebali detaljno da se ispitate... Obratite se dobrom gastroeneterologu, hepatologu...