aloa vera iskustvo

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
liberalna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 21, 2007 11:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

aloa vera iskustvo

Post od liberalna »

Želela sam da na ovom sajtu na kom se toliko ljudi javlja sa raznim zdravstvenim problemima podelim svoje iskustvo i iskustvo svoje porodice u korišćenju proizvoda od Aloa Vere. Nisam pobornik stava da se sve može izlečiti ,,kod kuće,, i da kod lekara ne treba ići, ali moja iskustva kažu da postoji način da se problemi preduprede i reše.
Moj prvi susret sa Aloa Verom je bio slučajan. Počela sam da koristim njihov stik dezodorans sasvim spontano u vreme kada mi se ispod levog pazuha pojavio bol koji se spuštao na dojku. Bol je prvo bio sporadičan, kasnije sve jači, a na kraju i veoma jak i javljao se u periodu od 4- 5 meseci sve intenzivnije. Znala sam da je bol povezan sa korišćenjem dezodoranasa sa antiperspiranat dejstvom i da su mi najverovatnije začepljeni znojni kanali. Dezodorans od FLP-a sa velikom količinom Aloa Vere pomogao mi je da se tokom naredne tri nedelje znojni kanali očiste (to sam osetila po znojenju) i nakon par nedelja problemi su nestali.
Kasnije sam probala još neke proizvode od iste firme i veoma brzo i uspešno izlečila herpes na ruci, probleme sa manjkom suza zbog dugog nošenja sočiva. U mojoj porodici stric koji ima 65 godina posle dve operacije raka pluća i otkrivenih metastaza na limfnim žlezdama, na nagovor svoje lekarke opšte prakse počeo je da koristi Aloa Vera gel i za 5 meseci metastaze su se povukle na iznenađenje lekara u Sremskoj kamenci, a on nekrije šta je koristio. Ljudi skoji preporučuju ove proizvode imaju mnogobrojna iskustva u izlečenju mnogih bolesti, a većina njih koji rade ovaj program su lekari i farmaceuti.
Želim da svakome preporučim ove proizvode koji se koriste pre svega preventivno i da ako neko želi više da sazna o proizvodima ili iskustvo sa njima, obezbediću literaturu i uputiti na ljude koji se njima bave.
Za direktan kontakt e-mail: [email protected]
:D
Odgovori