alkoholicarski hepatitis ili .....HITNOOOOO

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Da, da, pitanje je bilo upuceno Vama :wink: ...........nista posebno, samo me je zanimalo zbog ciroze......i alkohola.........MM ima hep C, a Bogami je dugi niz godina (15-16) posteno zalivao (da ne kazem nalivao :lol: :lol: ), jetru, ali njemu je jetra sa ovim virusom na 1. stepenu ostecenja, ali koliko sam uspela da vidim i procitam...nema to tako mnogo veze... :cry: :cry: .......

Javite nam se kada zavrsite sa doktorom na tu temu, da vidimo sta ce da kaze!! :wink:

Pozdrav i sve najbolje!
anav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 7:25 pm

Post od anav »

pozdrav svima koji su pomagali
Bili smo na UZ i nema ciroze, stavise zacudjujuce dobar izgled jetre cak nije ni uvecana, samo je masna, sto nije kazu opasno.
Naravno to nista ne znaci , uglavnom se sve svelo na to da mora da prestane da pije, :oops: i da od 01.08.pocinjemo lecenje u Palmpticevoj
Vise nemama
anav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 7:25 pm

Post od anav »

izvinjenje , poslao je poruku moj komp bez moje volje i pre nego sam zavrsila.
Dakle sada nam predstoji cisto psihijatrisko lecenje , i naravno malo uredniji zivot i hrana , da se oporavi jetra, kazu nije jos najgore, sacuvao se , a pije skoro 30 g i to svakodnevno i to samo zastoko i to do 1 l dnevno, pitam se cesto od cega je .
jos jednom hvala svima na razumevanju
Nadam se da vise necu morati da se bavim ovakvim analizama
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Dobro je, bar nije ciroza, ali masna jetra mora da se prati, mora se ici na dijete, bez alkohola i gaziranih pica....iziskuje dosta truda i jake volje!!

Zelim Vam sve najbolje, Majja
Odgovori