Da li mi je muža alkoholičar?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
delviki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 03, 2010 3:33 pm

Da li mi je muža alkoholičar?

Post od delviki »

Moj muž(38) je nezaposlen ali roditelji su nas izdržavaju jer on je sin jedinac.Uveče od 21h pa sve do 6h ujutro popije 3 litra piva, svako veče bez izuzetka!
Par puta sam mu rekla da trebalo bi da se leči ali po njemu on "nije alkoholičar i nije ni agresivan niti se vidi da je pijan".
Naravno ja ne mislim tako, jer skoro svako jutro se svađamo i vidim po očima da je pijan.Ujutro legne i spava skoro čitav dan ,ustaje oko 16h!!!
On tvrdi da posle 3 litra piva ne može da bude pijan jer jako sporo konzumira.Ne znam šta da mislim, molim Vas pomozite ko je u pravu?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Da li mi je muža alkoholičar?

Post od tamaraft »

Svakako mu treba pomoc, ali ne mozete nishta uraditi dok on sam ne shvati da ima problem i da mu treba pomoc!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Milicapilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am

Post od Milicapilica »

Tri litra piva? Au, ja se tu sigurno ne bih pitala dal je ili nije, vec bih bila sigurna. I to jos svako vece- mislim da dvojbe nema.
Ja sam inace skoro sebi isto ovo pitanje postavila, s tim sto moj muz popije svako vece casicu do dve neceg zestokog (ili rakijice,ili nekog viskija, martinija ili tako neceg). Pri tom se kod mog ne vidi da to ima bilo kakav uticaj na njega i definitivno nije agresivan niti se svadjamo, ali eto mene to muci sto je to skoro svako (tj. svako sa retkim izuzetcima) vece. Dal je i moj muz alkoholicar?
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Milice nije......nista mu nece naskoditi! :lol: :lol: :lol:
Moj dok je pio u nasoj zemlji bio je sto puta zdraviji,cim je pretao piti razbolio se..... :lol: :lol: :lol:
Pusti ga neka uziva,nauci i ti na crno vino bez secera ako mozes pa polako sa njim.....
Ja sam probala ali ne ide mi,jednostavno nije mi lep ukus.....a od bambusa mi je muka
Odgovori