Pozdrav,
Znam da ne bi trebalo mesati alkohol sa antibioticima zbog promene njihovog metabolizma i da im umanjuju dejstvo, ali meni je lekar prepisao 3 dana Hemomicin pa 3 dana pauze, pa jos 3 dana Hemomicin-a nakon toga (za svaki slucaj). Ja a sam se vec nakon druge tablete osecao mnogo bolje, sad vec odlicno, ali sam ipak hteo da ispostujem i popijem i ovu drugu dozu od 3 tablete, danas (Utorak) sam popio prvu, u cetvrtak ce biti poslednja, ali sam u petak vec na ekskurziji (gde ce biti dosta alkohola), sta bi vi uradili da ste na mom mestu?
Samo bez popovanje ako moze, posto je ovo ipak apsolventska ekskurzija i alkohol je u mom slucaju neizbezan, jedino ako moze bas nesto ozbiljno da iskomplikuje.
Alkohol nakon Hemomycin-a?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Alkohol nakon Hemomycin-a?
Не знам због чега ти је дао толику дозу Хемомицина који је веома јак лек. Пошто је у питању вероватно нека жешћа инфекција, лично не бих ишао на екскурзију јер постоји велика шанса да са пољуљаним имунитетом добијем неку додатну инфекцију.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 06, 2015 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Alkohol nakon Hemomycin-a?
Lekar mi je za uvecane zlezde i jako crveno grlo dao lek Hemomicin.Koristim ga vec dva dana,sutra je poslednji dan koriscenja(ponedeljak,utorak i sreda),a ja u cetvrtak idem na ekskurziju.Kao sto znate,alkohola na ekskurzijama uvek ima,pa me zanima da li bih ja (iako nemam neku zelju za tim) smeo da ga konzumiram nakon koriscenja Hemomicina?Hvala unapred