Alkohol, koliko dugo posle antibiotika ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
akalicanin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 14, 2008 11:59 pm

Alkohol, koliko dugo posle antibiotika ?

Post od akalicanin »

Pozdrav svima na forumu.
Imam 18 god. I kao sto znate, u ovoj godini imam dosta slavlja tj. 18-tih rodjendana.
Pre 10-tak dana sam zavrsio terapiju sa hemomicin-om i tamiflu-om. Sredinom meseca idem na ekskurziju i tu ce biti kao i obicno dosta alkohola :) . Da li ce biti bezbedno da pijem alkohol narednog vikenda na dva 18-ta rodjendana (petak i subota_? Pa onda posle na ekskurziji (koja je 20-tog aprila do 24aprila) ?
Imao sam i vece nizove zurki sa alkoholom, tako da sam ih dobro podnosio.
Kakav je uticaj alkohola nakon 2nedelje posle uzimanja ovih lekova? Verujem da su vecina vas imali ovakva slavlja, tako da planiram da ce te me razumeti!
Sada sam zdrav, cisto da kazem :D
Da li trebam neke cajeve (npr. zeleni da pijem), strepsils, tantum verde da koristim radi prevencije, da se opet ne razbolim :) ?
Hvala vam unapred!
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: Alkohol, koliko dugo posle antibiotika ?

Post od angelika »

Vecina nas je imala takva i slicna slavlja. Slavlje i alkohol nisu isto. Ne razumem da se smatra da nisi slavio ako se nisi "ubio" u alkoholu...........Totalno pogresna percepcija slavlja! 8) Moze slavlje i veselje da bude i bez alkohola ili uz casicu vina! Moze ili ne?
Gledaj da zdravo zivis, bavis se sportom, jedes voce,povrce to je sasvim dovoljno za nekog ko im 18 godina.
Zvucim dosadno, bas sam smor zar ne? Ma gledam svaki dan kako se veliki broj mladih bukvalno ubija alkoholom.....I ljuti me i tuzi ta cinjenica.........I mesto da su veseli, zdravi nasmejani oni "ubijeni" :oops: mesto da plesu i igraju, vole i grle se....oni "grle WC skoljku" ..........al uzivate, ubilo se! :-? Gotovo da je bizarno postaviti ovakvo pitanje na dr.rs. forumu. Ili sam ja "prsla"!
Ipak ti bar pitas imas veliki plus! Ja ti odgovaram batali alkohol i bez antibiotika. Ko sa alkoholom koketira za cas upane u lanac ovisnosti! Sta ti to treba? Mozes i bez njega da se i veselis i opustis...ne treba ti stimulans! Uzivaj u slavlju i veselju bistrih okica! :wink: Pozdravcic!
Odgovori