Pozdrav. Moja devojka ima (kako mi mislimo) neku alergijsku reakciju. Prvo pitanje je kome se obratiti pre: dermatologu ili alergologu. Moje drugo a i najvaznije pitanje je: da li mozete da mi preporucite dobrog doktora kome da se obrati. Neko ko ce biti voljan da se posveti problemu a ne da je voza od jednog nevoljnog do drugog jos nevoljnijeg. Ne bi bilo lose da je doktor iz Novog Sada a ako i nije, nije problem samo da je dobar. Nebitno je da li je privatni ili drzavni. Jako mi je bitna preporuka i dobar doktor zato sto smo imali jako puno problema do sada po pitanju drugih stvari. A poznavajuci nju ako prvi put ode kod doktora a on je odradi i kaze joj "probaj ovo pa cemo videti" bez adekvatnog pregleda ili sl. ona nece vise ni odlaziti doktoru iako je situacija ozbiljna. Ne znam da li politika foruma dozvoljava preporuke, a ako ne molim vas da mi posaljete mail na [email protected]. Unapred hvala svima,
M&A
Alergolog/Dermatolog
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Hvala na preporukama. Mozda nisam dovoljno upucen ali se meni cini posle istrazivanja na internetu da je njoj ipak potreban alergolog ali ako se doktori koje ste preporucili bave i alergijama onda je to pun pogodak. Kontakt dr-a Karadaglica sam nasao na netu a kontakt dr-a Mice Milojevica nisam nasao tako da bi vas molio da mi posaljete na mail. Stvarno bi voleo da mi neko potvrdi da su ovi doktori pravi izbor za nju i da rade i sa alergijama. Unapred hvala.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 07, 2009 11:17 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prof Milojevic
Da li neko moze da mi kaze kako da dodjem do Prof Milojevica??? Hitno mi je potreban!
Pozdrav svima! Od malena imam problem sa atopičnim dermatitisom i dr Milojević mi je pomogao u jednom trenutku. Međutim prošlo je dosta godina i moje stanje se poboljšalo. Međutim, sad imam strašnih problema sa tim i voleela bih da opet stupim u kontakt sa dr Milojevićem. Molim vas, da li neko može da mi kaže kako da dođem do njega. Nek mi neko pošalje kontakt na mail [email protected].
Pozdrav
Pozdrav
Poslah PP, ali nisam siguran da li ce i kad stici i hocete li je videti. Stoga bih Vam bio zahvalan ako mi date kontakt dr Milojevica. Moja adresa je:
[email protected]
[email protected]
Poslednja izmena od bokibor u Pon Jul 13, 2009 12:17 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Poslah PP, ali nisam siguran da li ce i kad stici i hocete li je videti. Stoga bih bio zahvalan ako mi date kontakt dr Milojevica. Moja adresa je:
[email protected]
[email protected]