Vec nekoliko godina imam probleme sa alergijom pocevsi od marta pa sve do kraja septembra. Najvise problema imam u avgustu i septembru zbog ambrozije. Mozete li mi reci da li postoji neki tretman kojim bi mogao da izlijecim alergiju ili neke tablete da je bar ublazim.
Unaprijed hvala
Alergija
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 27, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prije dvije godine sam radio neke alergo testove i ustanovili su da sam alergican na polen raznih trava i korijenja. Dobio sam neke tablete i Beconase sprej za nos. Bilo je malo bolje ali nije prestalo. I naredne godine sam imao iste probleme ( koji inace pocinju u martu i traju do oktobra). Ove godine nisam imao nikakvih problema do avgusta kada je ponovo sve pocelo ( iance u avgustu sam imao uvijek najvece probleme- kijanje,kasalj,svrab oko ociju). Kada sam prosle godine imao problema u avgustu pio sam Clariten ali mi on ove godine nije pomogao. Sada pijem Letizen i bolje mi je od njega ali to nije bas sjajno. Znam da je ovo sada vrijeme kada ambrozija napada i da dosta ljudi ima slicne probleme. Nije mi jasno kako to da ove godine nisam imao problema do avgusta a ranije je to pocinjalo u martu ( samo da napomenem da sam ove godine u januaru imao operaciju oka pa ne znam da li je mozda to imalo kakvog uticaja- anestezija). Molim vas da mi kazete sta da radim i kako da izlijecim alergiju
Hvala
<font size=-1>[ This Message was edited by: baroot on 2002-08-31 22:35 ]</font>
Hvala
<font size=-1>[ This Message was edited by: baroot on 2002-08-31 22:35 ]</font>
-
- Moderator
- Pridružio se: Sub Jun 29, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ocigledno je Vas prblem delikatan i za Vas vrlo opterecujuci. Predlazem Vam da se javite Institut za ORL bolesti KCS u Beogradu, Pasterova 2, koje ima posebno odeljenje i strucnjake za alergoloske smetnje. Oni ce Vas uputiti i na eventualne dalje preglede. Predlazem Vam da sve pojave ne povezujete /samo/ sa alergijom. Uradite vise puta bris nosa i guse, kao i bris konjuktiva, radi eventualnog otkrica i bakterijske infekcije nosa, grla, sinusa, oka...