alergija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ninna777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2011 3:29 am

alergija

Post od ninna777 »

Pre 4 nedelje pocelo je da me boli grlo, veoma jako od jedne tacke kako mi se cinilo prosirilo se, stim da me ujutru nije bolelo a do kraja dana bi me zabolelo veoma jako, cela leva strana grla, uvo, zadnji deo vrata, ledja, pa cak i resica, nepce. Otisla sam kod doktora stim da sam sumnjala da je alergija medjutim izasle su mi i 4 do 5 ranice kao na unutrasnjoj strani obraza kad izlaze (bele ranice) nisam i dalje siguran sta je i koji je naziv afte i dr... moze biti bilo sta, ali to me je bas zbunilo i nisam znala sta je pa sam se nadala da ce doktor prepoznati da li ima alergija i ovo ili samo jedno od ta dva, nakraju uspalo je da je obe, stim da sam se namucila za ove 4 nedelje , doktor me tad uopste nije toliko ni poslusao sta sam rekla, dao mi je kutiju cefaleksin tako nesto, kapsule to sam popila i nista nije bilo bolje, zatim sam otisla ponovo i primila 3 dana po 3 inekcije nesto za bakterije geramicin, nesto kao prasak mozda je naziv urbazon ali nisam sigurna bas i diklofen, i zapravo kad sam primila te sve te po 3 inekcije za 3 dana bilo mi je jos gore, gornja polovina tela me je jako zabolela, izbilo nesto crveno po kozi, ukocilo mi glavu vrata, ma uzas na dodir me uzasno bolelo, uopste nisam mogla ni da se taknem, i pljuvacku sam jedva gutala, ujutru sam jedva nasla da kupim inekcije protiv alergije koje mi je za svu srecu prepisao doktor na orl, tako da se to povuklo, na kraju uradila sam neke testove na polen, hranu i neznam sta jos, ispalo je da sam alergicna na skoro sve: cokolada, paradajz, mleko, riba,jaja, polen na svo drvece breza, leska, topola idr, polen na trave, grinje, prasinu.
jedino od toga znala sam da sam alergicna na polen ali za hranu ne, i za hranu uopste i nezanam kako je moguce da budem toliko alergicna, ja sam cokolade jela gotovo svakodnevno, mleko, jaja nemogu uopste shvatiti kako je to moguce.
Sad bas neznam sta je ispravno da li da nastavim da jedem tu hranu ili uopste da ne? Do sad nisam primetila nikakve siptome, ili mozda uopste nisam bila svesna za njih?
Koliko je zapravo opasno da jedes hranu na koju si alergican?
Zbog cega mi je doktorka za alergije pored cinka prepisala i omega 3 ako sam alergicna na ribu?
Da li smem uopste da pijem omega 3?
ninna777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2011 3:29 am

Re: alergija

Post od ninna777 »

Eh upala grla i to je definitivno simptom za ludnicu :D :D Mozda mi nije od omega 3 nista, tu nema proteine a kako sam onda povracala, nije valjda od fantu sok haha, i dobila ovu upalu koja nikako da mi prodje, nejedem nista na sto sam alergicna sve izbegavam i nikako nece.
Bris grla nista nasli nisu. Urin jednom epitalne celije ima dosta. Drugo davanje urina nema bakterije i gljivice. Prosto nemoguce. Stvarno je bilo neceg belog kao kad raskidas recimo vatu u vodi, kao sluzokoza. Cak sam nasla vec dva puta na dnevni ulozak slinu nemam pojma odakle ona tu. Nikad pre nisam obracala paznju ninasta sto me boli a sad cu poludeti gotovo :D za ludnicu sam. Kad me boli nesto ispod levogog rebra, stomaka, unutrasnjeg kuka spusti se sve do pete, pa jos propadanja po celom telu, plus kad se pojavi probadanje na sredinu grudi gde je ona kost sto pojedinima se vise vidi, pa ispod pazuhe pa mi se javi paralisuci bol u vrhovima prstju na rukama u momentu mogu ispustiti to sto drzim u ruci... posto mi se svi smeju i kazu ma nema nista nema bakterije nema gljivice nema nista sigurno su siptomi za ludnicu :D
Odgovori