Alergija
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Alergija
Postovani, nisam se jos ni predstavio na forumu, ali su mi potrebni hitno neki odgovori.Zovem se Bojan.Radim u jednom restoranu i imam dodira sa hranom raznih vrsta, nakon nekoliko sati rada pocinje da mi se javljaju male ospe na zadnjem delu vrata i malo na rukama.Brzo prodju kad dodjem kuci i u ostatku dela dana nemam nikakvih problema.Koliko je ovo opasno i da li mogu da nastavim da radim ovaj posao?Da li kasnije mogu imati nekih posledica i slicno? Hvala najlepse!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Re: Alergija
Kad se javlja takav osip na vratu i kada prolazi tako "cim dodjete kuci", moze se posumnjati i na NEURODERMATITIS, sto je, zapravo, "kozna promena na nervnoj bazi"... Mozda niste alergicni na sastojke hrane koju spremate, nego na samo spremanje...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Postovani doktore,
alergija ne prolazi "odmah po dolasku kuci" bukvalno, mislio sam posle sat vremena ili briblizno.
alergija ne prolazi "odmah po dolasku kuci" bukvalno, mislio sam posle sat vremena ili briblizno.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
slobodno se opustitie,to je tipicna alergija na nervnoj bazi
ja imam na profesorku ruskog,tako da nznm kako da je se otarosim od septembra

ja imam na profesorku ruskog,tako da nznm kako da je se otarosim od septembra

Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorima.Hvala najlepse, i nadam se da ce sve biti ok...Ivanna Kraljica napisao:slobodno se opustitie,to je tipicna alergija na nervnoj bazi
ja imam na profesorku ruskog,tako da nznm kako da je se otarosim od septembra![]()
![]()

- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
ma ne brinite nista,sve ce biti ok vremenom
meni npr pomaze da ocistim alkoholom mesta gde mi je alergija i onda mi se smiri odmah....
meni npr pomaze da ocistim alkoholom mesta gde mi je alergija i onda mi se smiri odmah....