alergija na polen
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
alergija na polen
dragi moji treba mi savjet od vas ,vec 15 dana imam kasalj sa slajmom samo po danu dok spavam nema ,bila sam kod pulmologa i pregledom na slusalice ustanovljena je asthma bronchiale ,date su mi euphhylong kapsule i receno mi je da sam alergicna na polen ,sta mi je ciniti molim savjet
Re: alergija na polen
На мом сајту w w w . a c a . r s сам описао хомеопатски лек Полинол - под Савети, Здравље, Алергија. Ако ти случајно он не помогне, предлажем да се обратиш др Поповићу који користи ЕПТА систем лечења алергија. Податке имаш на мом сајту под Линкови, Здравље, ЕПТА систем.
aa_aca napisao:На мом сајту w w w . a c a . r s сам описао хомеопатски лек Полинол - под Савети, Здравље, Алергија. Ако ти случајно он не помогне, предлажем да се обратиш др Поповићу који користи ЕПТА систем лечења алергија. Податке имаш на мом сајту под Линкови, Здравље, ЕПТА систем.
hvala vam od srca
Молим, само да помогне.
Чуо сам за неке методе постепеног навикавања организма на алерген, тако што се особа излаже малим дозама алергена на које нема реакције. Онда се доза постепено повећава све док организам на крају уопште не реагује на, сада већ бивши, алерген. Више детаља о методи не знам.
Чуо сам за неке методе постепеног навикавања организма на алерген, тако што се особа излаже малим дозама алергена на које нема реакције. Онда се доза постепено повећава све док организам на крају уопште не реагује на, сада већ бивши, алерген. Више детаља о методи не знам.