alergija na polen

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lampa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2012 9:03 pm

alergija na polen

Post od lampa »

dragi moji treba mi savjet od vas ,vec 15 dana imam kasalj sa slajmom samo po danu dok spavam nema ,bila sam kod pulmologa i pregledom na slusalice ustanovljena je asthma bronchiale ,date su mi euphhylong kapsule i receno mi je da sam alergicna na polen ,sta mi je ciniti molim savjet
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: alergija na polen

Post od aa_aca »

На мом сајту w w w . a c a . r s сам описао хомеопатски лек Полинол - под Савети, Здравље, Алергија. Ако ти случајно он не помогне, предлажем да се обратиш др Поповићу који користи ЕПТА систем лечења алергија. Податке имаш на мом сајту под Линкови, Здравље, ЕПТА систем.
lampa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2012 9:03 pm

Post od lampa »

aa_aca napisao:На мом сајту w w w . a c a . r s сам описао хомеопатски лек Полинол - под Савети, Здравље, Алергија. Ако ти случајно он не помогне, предлажем да се обратиш др Поповићу који користи ЕПТА систем лечења алергија. Податке имаш на мом сајту под Линкови, Здравље, ЕПТА систем.

hvala vam od srca
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Молим, само да помогне.

Чуо сам за неке методе постепеног навикавања организма на алерген, тако што се особа излаже малим дозама алергена на које нема реакције. Онда се доза постепено повећава све док организам на крају уопште не реагује на, сада већ бивши, алерген. Више детаља о методи не знам.
Odgovori