Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
ne mogu wishe da izdrzhim... svi vichu da za alergije nema leka, i da moram da izdrzim il slichno... izdrzatju da ne spawam od kijanja i zapushenog nosa, izdrzhatju da celu sezonu ne dishem kako walja... ali je swrab ochiju nepodnoshljiw!!! neopisiwo swrbi. pocheshem malo-ono josh wishe. pocheshem wishe imam osetjaj kao da mi je trepawica u oku a nema nicheg. e tad mi je wetj teshko da gledam, oko pocrweni (beonjacha) i tako neshto manje od pola sata.. i onda prestane samo od sebe... i tako par puta dnewno...
da li iko mozhe da mi preporuchi bilo kakaw preparat koji tje zaustawiti owo???
Antihistaminici! I sto se svraba tice i zbog tog rinitisa. Medjutim, treba biti oprezan sa njima jer u kombinaciji sa drugim lekovima mogu da budu kardiotoksicni!
Mislim da čak i apotekar može dobro da te posavetuje. Naravno, neki sa iskustvom.
Antihistaminici jesu prvi izbor, mada ima još grupa lekova koji mogu da pomognu.
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.
Ja pijem "pressing" od 10mg po potrebi(u uputstvu pise jedna dnevno} kada vise nemogu da izdrzim i pomazemi.
Ima ga u svakoj apoteci i kupuje se bez recepta.