Alergija na lekove

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
afrodita102
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 5:27 pm

Alergija na lekove

Post od afrodita102 »

Alergicna sam na penicilin, baktrim, doksiciklin i pipegal. Sta mogu u zamenu za ove lekove piti, a imam ceste probleme sa besikom?
And@I
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 22, 2011 11:28 am

Re: Alergija na lekove

Post od And@I »

Nisam lekar, imam i ja probleme sa besikom. ali ja moje probleme resavam vodom...ako unosis male kolicine tecnosti hoce da se javi taj problem, ali cim se poveca kolicina tecnosti nestaje. ali bolje da ipak to kaze strucno lice.

i nikako da se pije hladna voda, najbolja je mlaka.
sto se tice problema sa besikom tu mi ova klasicna medicina nije pomogla, zbog toga sam se odlucio za Japansku tradicionalnu medicinu lecenja vodom. i kod besike mi je pomoglo odmah. istog dana. al opet svaki covek vuce neku svoju pricu ono sto je meni pomoglo nekom drugom mozda nece.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Alergija na lekove

Post od vasa »

Pokusaj ako ikako mozes da ne pijes antibiotike-oni jedno lece a drugo kvare-a organizam pocne lose da reaguje kad se zasiti antibiotika..dobar predlog je voda al ja mislim da i cajevi kao sto je Kopriva,Brusnica,Kukuruzna svila mogu dosta da pomognu a nemaju negativnih posledica mada se ja recimo osecam komplet lose kad navalim na cajeve preterano..vec moram i to dozirati i menjati-----znaci ne preterivati..
SRECNO
Odgovori