alergija na kucnog ljubimca?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
jovami
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 17, 2005 9:11 pm

alergija na kucnog ljubimca?

Post od jovami »

Imam stene 3 meseca, kome je sad 5 meseci, koje je dosta problematicno.No to nije toliko bitno , vec je bitno to da sam primetila da su mi se pojavile na kozi sitne tackice, tu i tamo, ne koncentrisane na jednom mestu vec samo sporagicno i koje an dodir svrbe. Da li je moguce da imam alergiju na psecu dlaku ite kako se takve slergije manifestuju?
MOram da napomenem da sam imala macku pre 5 godina sa kojom sam se zarazila gljivicama i dosta dugo se lecila od toga.Da li ove dve stvari mogu biti povezane jedna sa drugom?
miminamama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am

Post od miminamama »

Uz izvinjenje gdjici Jovami, ja bih bila slobodna takodje da postavim jedno pitanje, na slicnu temu, da ne otvaramo novu.

Moja cerka ima macora, i jedno dete koje kod nas cesto dolazi je alergicno na macju dlaku. Kada je pocela da dolazi, devojka je kijala, kasljala, suzile su joj oci posle 15-tak minuta igranja sa mackom; tokom vremena je to bilo sve manje i manje izrazeno, da danas (posle oko godinu dana) moze sasvim slobodno da se igra s njim, desi se samo ponekad da jednom kine, eventualno, a druge probleme nema.
Da li je moguce da se (inace zdrava) devojka od 18-tak godina desenzibilizuje tokom redovnih kracih boravaka od po sat-dva?

Gdjici Jovami najlepse zelje za Novu 2007. i za brzo izlecenje.
Elitmerideole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 11:19 am

louis vuitton bags outlet

Post od Elitmerideole »

588 louis vuitton outlet The band emerged in 1979, portion of the roster of Glasgow's influential Postcard *, and neither seemed nor gave the impression of any other postpunk band in the time: while some referenced the Doorways and Velvet Underground, Orange Juice melded jangly guitars with funk and disco rhythms, topped off with Edwyn Collins's distinct witty, wobbly vocals.
wholesale jerseys Louis is at 60 Northern Ave., Boston, 6172626100.
* SPAM * nfl jerseys ballet in reality IS ballet now.
* SPAM * jerseys The calorie burn will undoubtedly be identical amongst outside and inside using, however , you could have a more managed surroundings in the stationary bike.
wholesale jerseys It abnormal for any retailer to persuade prospects to convey clothing again with the store, but then, Steven Alan has commonly been an unconventional form of shopkeeper.

xiaoxiao7-22--http://www.lgl.com
Odgovori