Alergija; koprivnjaca

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
banana1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2012 9:28 pm

Alergija; koprivnjaca

Post od banana1 »

Problem ALERGIJA !
Koprivnjaca, lezala sam u bolnici,nista nisu otkrili.
Izlazi mi vec godinu dana, ogromni pecati, i manji, oticu i tvrdi su.Kad mi izadje i kao kosti da pocinju da me bole. I izoblici mi se faca, bukvalno, naduju mi se kapci koji padnu.,i usta mi postaju kao najveci silikoni. ( kao Avatar izgledam) Obicno nakon stresu mi izlazi. Molim vas pomoc,jer imam 20 godina, a vrlo cesto izgledam kao freek.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Alergija; koprivnjaca

Post od vasa »

Uzimas li ti ikakve lekove??
Jesi li isla kod neuropsihijatra?
Uzimas li nesto za imunitet?
Imas li jos nekih zdravstvenih tegoba?
MISLIM DA BI TI TREBALO DA PIJES NESTO PROTIV STRESA-JOS BOLJE AKO BEZ LEKOVA MOZES DA SE OSLOBODIS STRESA i da pokusas barem nesto da promenis u zivotu u kojem imas takav stres da dodje do tog stanja i ne tesi se da ce proci-samo--ili da ce doktori otkriti--ti dobro analiziraj pa ako si stvarno u pravu da je od stresa -pod hitno taj uzrok otklanjaj..
Meni se desavalo al u manjoj meri slicno i jednom sam ZAGLAVIO u bolnici-al povuklo se istog dana i pio sam presing a doktor opste prakse mi je rekao da je moguce da je to posledica uzimanja sredstva za podizanje imuniteta..ja posle toga nikad ne uzimam takva sredstva ili tek male kolicine i nemam tih problema..
NAZALOST -mene su toliko uplasili u bolnici-da je to posledica nekog veceg problema u organizmu i cudno klimali glavom da sam se uplasio da je ne daj Boze rak ili nesto slicno--i to mi je prouzrokovalo dodatni strah pa sam sve zivo ispitivao al samo mi je ustanovljen KOLITIS-i jos neke stvari koje ne bi trebalo da imaju uticaja na to...
NO__STRES JE VELIKI NEPRIJATELJ?
Odgovori