alergija ili ne

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Aleksandra Kudjeljic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2015 6:04 pm

alergija ili ne

Post od Aleksandra Kudjeljic »

Od maja do septembra sam delila garderobu, prvo za poplavljene a zatim za socijalno ugrozene.Od juna su mi se pojavljivale alergije na kozi ( sitni osipi praceni svrabom) ali su nestajale pa se opet vracale.Ja sam to zanemarila smatrajuci da ce se to povuci kad zavrsim sa tim poslom.Od 19 .11 se lecim od upale pluca.Svi organi su mi dobro sem jetre koja je malo masnija.uradila sam bris grla,nosa i jezika i nalaz je negativan.I pluca su mi u redu.Da li mozda imam alergije ( ja mislim na grinje ili budj) jer i pored svog lecenja imam crvenilo zdrela,kasalj,osip i svrab,cesto mokrenje,glavobolje.Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: alergija ili ne

Post od aaaca »

Па ти онда помажи. Ко зна шта си све покупила од те одеће које си ко зна колико претурила преко руку. Маску наравно нико ти није дао да носиш.

Црвенило ждрела, свраб и осип указују на алергију. Кашаљ на проблем са душником или плућима. Често мокрење упућује на уринарну инфекцију. Главобоље могу да буду узроковане са много узрока.

За нешто детаљнију анализу морала би да много детаљније опишеш какве проблеме на којим деловима тела имаш, плус детаљан опис главобоље итд.
Odgovori