Alergija ili nesto drugo?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Alergija ili nesto drugo?
Pozdrav, pre par dana osetio sam blag svrab i peckanje, i na mestu na kojem se cesem sitne bubuljice, slicne krasticama, kijam cesto, svakodnevno vise puta.. nemam povisenu temperaturu, samo svrab, peckanje i stine bubuljice, pa me zanima sta bi to moglo biti. Hvala unapred.
Re: Alergija ili nesto drugo?
Да ли ти је прошла температура и где те сврби и где излазе бубуљичице?
Pa jeste, ispostavilo se da sam imao akutnu upalu pluca, sad je to ok. Izlaze mi po stomaku, debelom mesu, podlaktici. I takodje sam primetio da svakodnevno kijam, po vise puta na dan.
Ти си баш имао лепу комбинацију варичела и упале плућа.
Свраб је вероватно реакција на неке лековове, ко ће га знати. Надам се да није јетра. Можда би могао да провериш крв и ензиме јетре, а можда и хормоне штитне жлезде.
Сада нарочито мораш да поведеш рачуна о здрављу јер си имао жестоку комбинацију болести. Обрати пажњу на унос витамина, минерала, воде. Домаћи кефир би ти сигурно добро дошао или ацидофилно млеко. Или бар да узмеш Флонивин због црева. Погледај на мом сајту здравствене савете, нарочито оне везане за имунитет и крв.
Свраб је вероватно реакција на неке лековове, ко ће га знати. Надам се да није јетра. Можда би могао да провериш крв и ензиме јетре, а можда и хормоне штитне жлезде.
Сада нарочито мораш да поведеш рачуна о здрављу јер си имао жестоку комбинацију болести. Обрати пажњу на унос витамина, минерала, воде. Домаћи кефир би ти сигурно добро дошао или ацидофилно млеко. Или бар да узмеш Флонивин због црева. Погледај на мом сајту здравствене савете, нарочито оне везане за имунитет и крв.