U poslednjih par godina imam blagu alergiju na aspirin,andol i brufen. Posle uzimanja leka iskoce mi pecati po chelu. 4-5 komada. Sada sam povredio nogu pa mi je doktor prepisao andol, verovatno protiv zgrusavanja posto imam veliki hematom. Naravno zaboravio sam da mu napomenem za alergiju pa sam danas ponovo dobio pecate. Da li mogu da nastavim sa andolom ili da trazim neki drugi lek i koji?
Pozdrav i hvala unapred, sajt je fantastican!
alergija na andol.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 11:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Acetil-salicilna kiselina
Postovani,
Vas problem se moze prevazici upotrebom TICLODIX tableta koje predstavljaju zamenu preparata acetil-salicilne kiseline (andola u ovom slucaju).
Napomena: U slucaju pojave ma kakve subjektivne nelagodnosti(osecaj svraba, poja crvenila u vidu pecata ili sitnih mrlja, gusenje...) obustaviti terapiju!
Ticlodix je do sada (bar u mojoj praksi) izuzetno podnosljiv lek sto se tice alergijskih manifestacija.
Pozdrav.
Vas problem se moze prevazici upotrebom TICLODIX tableta koje predstavljaju zamenu preparata acetil-salicilne kiseline (andola u ovom slucaju).
Napomena: U slucaju pojave ma kakve subjektivne nelagodnosti(osecaj svraba, poja crvenila u vidu pecata ili sitnih mrlja, gusenje...) obustaviti terapiju!
Ticlodix je do sada (bar u mojoj praksi) izuzetno podnosljiv lek sto se tice alergijskih manifestacija.
Pozdrav.
www.zcarandjelovac.org.yu
"Junastvo je sposobnost odbraniti sebe od neprijatelja, dok je cojstvo sposobnost odbraniti neprijatelja od sebe"!(Marko Miljanov)
"Junastvo je sposobnost odbraniti sebe od neprijatelja, dok je cojstvo sposobnost odbraniti neprijatelja od sebe"!(Marko Miljanov)