akutna akusticka trauma
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
akutna akusticka trauma
Pozdrav svima.Pre 2 dana sam doziveo pucanje petarde u neposrednoj blizini desnog uha.Odmah taj dan sam otisao u knez danilovu na ORL pregled i doktorka mi je preporucila mirovanje Orutal 3 puta dnevno Beviplex takodje i Ospamox.Iako imam 15 godina dosta sam se pozabavio ovom temom.Takodje vec 2 dana tj od pucanja petarde imam zujanje u desnom uhu i nagluvost.Bar ja mislim da je nagluvost posto kad zacepim levo uho prilicno dobro cujem na desno ali naprimer zubor vode ili malo jaci zvuci znaju da iritiraju.Doktorka je rekla da se smirim i da ce to proci.Bubna opna nije ostecena.Medjutim dok sam malo pregledavao internet video sam da je u tim slucajevima presudno vreme.Pise da se trebaju uzimati kortikosteroidi.Da li nesto od ovih lekova sadrzi to?I da li da ocekujem da ce ovo proci?Unapred hvala!
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: akutna akusticka trauma
Za mene je akutna akusticna trauma kad slusas Karleusu duze od 3 minuta
Uglavnom, pre godinu dana imao sam slican problem, samo izazvan pistoljem na svadbi. Potpuno je proslo, samo, bilo je potrebno sigurno 3-4 nedelje da se vrati u normalu, a pistanje je bilo nesnosno. Nemoj da te brine to sto ne vidis drasticna poboljsanja na dnevnoj bazi, oporavak je prilicno postepen i izgradjen od malih koraka unapred...

Cogito ergo doleo....
Hvala puno.Nadam se da ce i meni sve proci.Znaci nestalo ti je pistanjee ?
I zaboravio sam da pitamm da li si koristio neke lekove?
Molim vas za jos neku pomoc.Ko god zeli slobodno nek iznese svoj problem.I da li mi neko jos moze pomoci u vezi mog problema.Hvala.
Ma šta se i ovde foliraš? Ti si imao traumu od kada si prestao da rasteš i ostao kepec.
peniko napisao:Za mene je akutna akusticna trauma kad slusas Karleusu duze od 3 minutaUglavnom, pre godinu dana imao sam slican problem, samo izazvan pistoljem na svadbi. Potpuno je proslo, samo, bilo je potrebno sigurno 3-4 nedelje da se vrati u normalu, a pistanje je bilo nesnosno. Nemoj da te brine to sto ne vidis drasticna poboljsanja na dnevnoj bazi, oporavak je prilicno postepen i izgradjen od malih koraka unapred...
Izvinjavam se administratorima foruma.
- peniko
- Aktivan član
Jesam mali, ali i dovoljno veliki da tvoja mama jauce mesecimamilannm napisao:Ma šta se i ovde foliraš? Ti si imao traumu od kada si prestao da rasteš i ostao kepec.
peniko napisao:Za mene je akutna akusticna trauma kad slusas Karleusu duze od 3 minutaUglavnom, pre godinu dana imao sam slican problem, samo izazvan pistoljem na svadbi. Potpuno je proslo, samo, bilo je potrebno sigurno 3-4 nedelje da se vrati u normalu, a pistanje je bilo nesnosno. Nemoj da te brine to sto ne vidis drasticna poboljsanja na dnevnoj bazi, oporavak je prilicno postepen i izgradjen od malih koraka unapred...

Cogito ergo doleo....
Pa normalno kada je tvor tvoj otac.

- peniko
- Aktivan član
Hoces da kazes da sam, pored svega, uspeo i da ti usmrdim mamu?milannm napisao:Pa normalno kada je tvor tvoj otac.![]()
![]()

Cogito ergo doleo....
Tako je. Srećom, abortirala je.
peniko napisao:Hoces da kazes da sam, pored svega, uspeo i da ti usmrdim mamu?milannm napisao:Pa normalno kada je tvor tvoj otac.![]()
![]()