Pozdrav svima....
Prvi put sam na ovakvom forumu, razlog je nemogucnost dobijanja odgovora na simptome koje osecam unazad 25 dana...
Elem, radi se o tome da sam kolabirao pre tih 25 dana,malaksalost , mucnina, vrtoglavica. To se dogodilo nakon rada u ateljeu(slikar sam), radio sam akrilima u zatvorenoj prostoriji, gde je bilo poprilicno vruce...
Primio sam nekoliko infuzija tih dana,bez reakcije.
Nisam mogao jesti, a prvog desert Dana sam retko uspevao ustati iz kreveta, zbog navedenih tegoba... Eto prolazi i 25.dan,a I dalje sam malaksao I imam mucnine pracene opstom slaboscu... Inace radio Sam krvnu sliku I jedino su trigliceridi 288
,alt82,ast66 i pct 1.6 poviseni...
Buduce da I dalje osecam iste simtome, molim sve koji imaju iskustva da napisu, da li je moguce da je trovanje bojama(napominjem akrili su u pitanju). Jesu li potrebna neka posebna ispitivanja? Inace Prvi put mi se desava o vako nesto... Uz nadu na brz odgovora, pozdrav...
akrili...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: akrili...
Колико пијеш течности у току дана и шта пијеш?
Pijem dosta tecnosti, 2,5 -3,5 l. vode na dan, a u poslednjih 25 dana i dosta cajeva... poz
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па онда си се отровао. Не знам која је медицинска терапија за детоксикацију, али ти настави са водом и чајевима. Можда би могао да додаш и чај за чишћење јетре. Праве га у Институту Јосиф Панчић. Домаћи кефир би исто помогао, а можда и обично млеко само не оно безмасно него бар 2%.
Hvala na odgovoru... Nisam jedino znao jeli moguce od akrila, a i traje mesec dana skoro.... Nista, hvala na trudu....pozzz
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Све је отровно зависно од количине.
Можда би било паметно да се јавиш у Центар за токсикологију у Војномедицинској академији па да поразговараш, ако ништа друго.
Можда би било паметно да се јавиш у Центар за токсикологију у Војномедицинској академији па да поразговараш, ако ништа друго.
Ok, hvala na predlogu, oticicu do wma...poz