Ako moze odgovor na pitanje?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Ako moze odgovor na pitanje?
Da ne duzim imam problem sa nekim oblikom anksioznosti i to vec godinama vucem i nikako da se u potpunosti toga otarasim. Ali ne bih o tome jer to smara. Pitanje je sledece: primjetio sam da simptome anksioznosti tj stezanje u prsima koje nekad traje danima, strah od lifta avion i tih cuda, uznemirenost i napetost ublazavam rekreacijom i tako da godinama u proljetnom i jesenjem periodu bavim se trcanjem. Trcanje me jako opusta i kada sam u formi nakon nekoliko mjeseci trcim u komadu u prosjeku sedmicno 3 puta po 5 km. Pitanje konkretno glasi da li moze postojat mogucnost da su ovi moji simptomi povezani sa srcem i moze li mi trcanje stetno djelovati. Radio sam sve standardne preglede do sada po nekolikoi pouta i nalaze i sve je bilo ok. Radio sam EKG ultrazvuk, nalaze krvi. Dal da nastavim sa trcanjem ili da se pregledam prije toga. Evo i ovo sto sam postavio pitanje vezano je kao anksiozni strah ali sta cu takav sam
.

Re: Ako moze odgovor na pitanje?
..ovde koliko vidim...svi pitaju...niko ne odgovara... Skidac, koliko imas godina?
25
Mima08 napisao:..ovde koliko vidim...svi pitaju...niko ne odgovara... Skidac, koliko imas godina?
... mlad si da bi imao nekih vecih srcanih problema..a kako i sam kazes rezultati su ti u redu...pa, veruj rezultatima...ostavi strah, suvise si mlad...uzivaj u zivotu...ako ti prija da trcis, trci...i sam si svestan svoje anksioznosti...pa ignorisi je ...to je jedini nacin da je se oslobodis....ansksiozni ljudi se u mladosti plase da zive..a u starijim godinama pocinju da se plase smrti...tako da ceo zivot prezive u strahu...UZIVAJ U ZIVOTU...ZABORAVI NA ANKSIOZNOST...Pozzzz
Занима ме искуство људи са Кроновом болешћу, конкретније - да ли је неко успео да залечи/излечи перианалне ( ректалне ) фистуле. Доктори тврде да су шансе минималне јер је мишић у питању и да је решење радикално - колоностома.
Унапред хвала.
Унапред хвала.
Ништа. Чим ме опаучи лично искуство по конкретном питању јавићу. Уосталом, ни ова дописка са самом собом није лоша...Мaда су ми тако мале шансе да прочитам нешто паметно... 

Duhovitost je pola zdravlja, a o Kronovom obolenju imas temu, pa "proseckaj" (bolje nego do wc-a ponovo) do te teme imas ihahaj informacija! Dakle tema: Sta je to Kronova bolest? Imas iskustva obolelih, na Gastroenterilogiji, takodjer. Sto bi rekla deca proguglaj malo forum.

I dobrodosao!

@ Skidac Ne vredi zanemarivati anksioznost, najbolje je suociti se s razlogom anksioznosti, nece sama od sebe proci pa makar optrcao zemaljsku kuglu, mada ces trcanjem odrzati vitalnost sto je za svaku pohvalu. Uz pomoc psihologa vrlo se lako resava tvoj problem, uz njegovu pomoc ces se osloboditi svojih strahova i ziveti u miru sa sobom i drugima, disati punim plucima. To ti je resenje sigurna sam jedino i pravo. Pozz!
Ма где Анђо да шетам по форуму, проћи ће ми младост! Мало ли је отишло по болницама, салама, апотекама, тоалетима, примањима терапија?!
Тако ми је доста мог пребогатог, десетогодишњег искуства и читавог репертоара пропратних компликација крона ( крон - малим словом, неће та ништарија у мени будити ни најмање поштовање
), па сам мислила да се "огребем" овако, на брзака...Али не...Ништа. Одох да пренесем комп на веш машину и ушушкам се међ ролне. Па гледаћемо на све са ведрије стране, миша му!
Хвала на добродошлици.

Тако ми је доста мог пребогатог, десетогодишњег искуства и читавог репертоара пропратних компликација крона ( крон - малим словом, неће та ништарија у мени будити ни најмање поштовање

Хвала на добродошлици.