akne

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
booster
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 31, 2008 4:42 pm

akne

Post od booster »

moze li neko da mi vise kaze o Dr.Murad
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Kad smo vec kod akni da ne otvaram novu temu. Primetila sam kod svog lica veoma zanimljivu pojavu. Naime u pubertetu sam imala veoma masnu kozu i naravno gomilu bubuljica i miteresa. Nema sta nisam koristila, sto ono sto sam sama smislila i kupila, sto od kozmeticara. I uvek je bilo primetno poboljsanje prve 2-3 nedelje primene odredjenog preparata a nakon toga-vracanje na isto. Tako je bilo bukvalno sa svim sto sam koristila.
Od pre nekih 6 meseci imam znatno cistije lice(i 21 godinu, bio je i red :roll: ). Pojavi mi se pokoja bubuljica s vremena na vreme al nista kako je bilo nekada. Doduse imam i mitesere al za to kolko znam jos nema dugorocnog leka :-?
Tad sam istovremeno i prestala da koristim bilo sta od peparata, rekoh da odmorim malo lice. Samo sam se umivala glicerinskim sapunom.
I tako odem pre 2-3 meseca na neko promotivno sminkanje i kaze mi sminkerka da mi je suva koza i da treba da koristim nesto za vlazenje. Ja uzmem Nivea beauty nesto i to sam koristila 2-3 nedelje i vidim ja super, lice mi sve mekse, sve super. Kad ono, posle toga pocnu opet da miizlaze bubuljice i lice kao nekad, buknulo. Prestanem ja da koristim, opet se vratim na sapum, lice fantasticno. Ironija je u tome sto sam citala da sapun nikako nije dobar za umivanje. Medjutim meni jedino od njega ne iskacu bubuljice.
A ja bih ipak neku kremu da koristim da ne unakazim lice, jer vidim da mi je suvlje od sapuna. AL opet bolje i suvo nego s bubuljicama. Nije to suvo da se peruta, al vidi se d mu fali vlaznost.
Jel ima neko koju pametnu?
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

NE bih ti savetovala da nesto ponovo koristis jer kako sama kazes nista do sada i nije pomoglo sem glicerinskog sapuna. mada mozda da probas da s` vremena na vreme mazes u tankom sloju glicerinsku kremu(Specijalna Glicerinska krema-to joj je pravi naziv). Melem je za kozu. Probaj?! :(
Odgovori