akne u kosi iznad vrata sa strane ledja ili sta je vec
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 03, 2008 10:50 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
akne u kosi iznad vrata sa strane ledja ili sta je vec
imam problem vec vise od 10god...imam dosadne akne po licu i po ledjima ali i u kosi, sve sam probao...sada mi je ponovo buknula kosa ispod temena i mnogo boli, mnogo malih cirica i naduveno je i puno gnoja, ne znam sta vise da probam.. cou sam za Murad kozmetiku...?
s
ako si iz bilo kojih razloga pio mnogo antibiotika moze biti posledica toga i pokusaj prati kosu i telo neutralnim sapunom (moze i domaci) a slatku i masnu hranu svesti na najmanju mogucu meru ito duzi period da bi se pokazalo poboljsanje.
Takodje je moguce da i srtes ima uticaja-a ne bi bilo lose da odes kod lekara.
Takodje je moguce da i srtes ima uticaja-a ne bi bilo lose da odes kod lekara.
s
1000 doktora ti nece pomoci ako ti ne pomognes sebi tako sto moras okrenuti drugi list KAKO KAZU,
Znaci da poslusas neki savet koji ni ne mislis da je dobar jer si IZGLEDA u zabludi i iscrpio sve sto ti mislis da je dobro i cije savete si prihvatao (obicno se ovo desava osobama koje ne prihvataju neke druge savete koji se razlikuju od njegovih).
Pokusaj ne piti antibiotike-tj resavati probleme nekim drugim lekovima pa i alternativnim a navike i ishranu totalno (ako je ikako moguce)
pozdrav
Znaci da poslusas neki savet koji ni ne mislis da je dobar jer si IZGLEDA u zabludi i iscrpio sve sto ti mislis da je dobro i cije savete si prihvatao (obicno se ovo desava osobama koje ne prihvataju neke druge savete koji se razlikuju od njegovih).
Pokusaj ne piti antibiotike-tj resavati probleme nekim drugim lekovima pa i alternativnim a navike i ishranu totalno (ako je ikako moguce)
pozdrav