AHA kiseline za tamne fleke na kozi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Fleke mogu nestati posle tretmana glikolnom koselinom.A sto se tice mikrodermoabrazije, razlika od dermoabrazije je u dubini "skidanja" povrsinskog sloja koze.Da bi rezultati bili dobri,a ne da pogorsavaju vec postojece stanje,neophodno je da procedure obavlja strucno lice,tj. lekar, i da se striktno pridrzavate svih saveta,posebno onih koji se odnose na zastitu nakon procedure i dermoabrazije i mikrodermoabrazje.
Puno vam zahvaljujem na odgovorima.
Ipak, ja bi se pre odlucila za tretman glikolnom kiselinom,za pocetak sa manjim procentom kiseline.Bojazljiva sam,i ne bi volela da se osecam jos gore.Samo moram naci lekara koji je strucan i oprezan.To je najtezi deo koji vise znaci od bilo kog tretmana.Ne trazim savet koji lekar je preporucljiv,znam da njega moram sama naci.
Vasi odgovori mi mnogo znace.
Srdacan pozdrav
Ipak, ja bi se pre odlucila za tretman glikolnom kiselinom,za pocetak sa manjim procentom kiseline.Bojazljiva sam,i ne bi volela da se osecam jos gore.Samo moram naci lekara koji je strucan i oprezan.To je najtezi deo koji vise znaci od bilo kog tretmana.Ne trazim savet koji lekar je preporucljiv,znam da njega moram sama naci.
Vasi odgovori mi mnogo znace.
Srdacan pozdrav