Adolescentna kriza??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Hemingvej011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2012 5:41 pm

Adolescentna kriza??

Post od Hemingvej011 »

Pozdrav svima, evo o cemu se radi:

Juce sam otisao kod lekara jer vec dva dana imam dijareju i povracam sve sto pojedem i popijem, tako da sam i dosta dehidrirao. Takodje sam osecao da mi se telo koci, nisam mogao lepo da govorim, pa su me roditelji odmah odveli u Dom zdravlja. Tamo su mi izmerili temp. od 39,1 stepen C. Primio sam ranisan intravenski, a potom sam pio elektrolitski rastvor. Jedino me cudi sto mi nista nisu dali za temperaturu! Cini mi se da su na to i zaboravili, ili sestra koja mi je merila temp. u cekaonici nije ni rekla doktorki.(?) U svakom slucaju, sada mi je dosta bolje. Ali doktorka mi je rekla da je sve to zbog nekakve adolescentne krize. Sad bas citam po netu, i stvarno ne vidim kakve to veze ima i odakle njoj takva ideja. Svasta, normalno da prolazim kroz adolescenciju, ali da to moze da izazove bas ovakvu fiziolosku reakciju organizma... Inace, stvarno nemam nikakvih drugih problema sto se te psihicke strane tice, tj. ne pogadja me puberter toliko jako. Ja sam mislio da imam virus, a jos jedan pokazatelj za to je sto se i moja sestra danas razbolela, ima veoma slicne simptome kao ja(dijareja, mucnine, povracanje...). Da li bi neko mogao, molim vas, da mi odgovori na pitanje kako je doktorka dosla do ovog zakljucka i da li je to ispravna dijagnoza. I jos samo da dodam da sam zaprepascen nacinom na koji se tretiraju pacijenti. Meni je bilo toliko lose da sam mislio da je sa mnom gotovo(:D), hteli smo da odemo u hitnu, ali su nam rekli da cekamo, a tek kada je mojoj majci puk`o film i svasta im rekla(inace bili su na pauzi) odmah su dotrcali. Cekali smo ih jedno 10-tak minuta, sto je, verujte, veoma puno, s obzirom na to u kakvom sam stanju bio. Pozdrav i sve najbolje svima :)
Odgovori