Dg.Adolescentna kriza
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 14, 2015 11:46 am
Re: Dg.Adolescentna kriza
Hvala na savetu, necu da pijem nikakve lekove,a i terapeut nije za to, a ni ha, pijem uglavnom cajeve i vise se baziram na prirodnu medicinu. Sav taj osecaj me razdire i pokusavam da se oslobodim negativne energije sto je vise moguce
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Право да ти кажем не сећам се да је у моје време постојала та "адолесцентна криза". Учили смо, играли фудбал и кошарку, занимали се електроником, стрељаштвом и осталим хобијима. Мислим да је то савремена "болест" настала као последица доколице.
-
- Novi član
Pa dobro i nije bas istina, pricala sam sa dosta starijih ljidi koji su prosli kroz to, a u poslednjih godinu dana sam imala dosta stresnih situacija koje su ostavile jak utisak na mebe, a trudila sam se da kontrolisem sve pa cak i svoje emocije kohe sam potisnula, i kao okidac taj problem sa mojim zdravljem odjednom navala nekih emocija koje svaki dan placem i sta sve ne, a na sve to sam u tim osetljivim godinama kako bi rekli
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Потискивање емоција није добро ма о којим годинама се радило.
-
- Novi član
Da ali ja sam mislika da to odlikuje jacinu, nijo u vezi toga mi nije konkretni rekao sve do sad kad me apucalo sve ovo, tako da sad znam, ali za pocetak moram da isplacem sve ono potisnuto i otprilike placem svaki dan
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Лоше си мислила, али то није твоја грешка јер си млада и погрешно су те научили.
Пошто је ово анониман форум можеш да покушаш овде да напишеш шта те мучи. Верујем да ће ти бити лакше.
Пошто је ово анониман форум можеш да покушаш овде да напишеш шта те мучи. Верујем да ће ти бити лакше.