Da li je ovo dovoljna satisfakcija adminu da odreaguje,uposli moderatore i vrati ovom forumu stari sjaj!!!???
ADMINE,javi se!!!
ADMINE, DOKTORI NAPUSTISE FORUM
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ADMINE, DOKTORI NAPUSTISE FORUM
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Poziv ide u prazno - ja pitah sta se desava sa migracijom na novi RS domen, nema odgovora.... ocigledno ovaj sajt i forum ce da 'zive' do 30. septembra ove godine, a posle kud koji mili moji.
Ako nece oni da rade ima ko hoce i moze - najgora stvar ce biti ako se desi da gasenjem YU domena umre i sajt.
Ako nece oni da rade ima ko hoce i moze - najgora stvar ce biti ako se desi da gasenjem YU domena umre i sajt.
Bye bye little lady
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Kratko sam na ovom forumu, tako da ne znam celu situaciju.sludjena mama napisao:Pisala sam i na mail ali niko ne odgovara,sto mi je dovoljan dokaz da su svi od ovog foruma digli ruke!Nazalost!!!![]()
Bice steta ako septembra ugase ovaj forum!
Mozda je potrebna donacija. Znamo da sve kosta, tako i odrzavanje foruma. Pa misljenja sam ako je tako. Zbog cega se ne kaze, forumasi upomoc.
Pozdrav.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
RS i co.RS domeni su vec registrovani odavno. Samo je potrebno izvrsiti tranziciju domena.
TAko da kontam da pare nisu problem a i ove reklamice sigurno nesto donose. Mada, ovo mora da bude na mnogo profesionalnijem i ozbilnijem nivou sto se tice moderacije, pa preko tehnickih aspekata.
U svakom slucaju hosting je neko morao da placa do sada, pa kontam da ipak nisu digli skroz ruke i da nece dozvoliti da gasenje YU domena ubije i forum i sajt
TAko da kontam da pare nisu problem a i ove reklamice sigurno nesto donose. Mada, ovo mora da bude na mnogo profesionalnijem i ozbilnijem nivou sto se tice moderacije, pa preko tehnickih aspekata.
U svakom slucaju hosting je neko morao da placa do sada, pa kontam da ipak nisu digli skroz ruke i da nece dozvoliti da gasenje YU domena ubije i forum i sajt

Bye bye little lady