na mojot tatko mu e postavena dijagnoza ca.pulmon.lat.dex.(adenokarcinoma).citoloski naod:klasifikaciona grupa V mikroskopskiot pregled na 4 gotovi razmaski pokaza prisustvo na poveke poedinecni i na mesta grupirani kelii so izrazita karakteristika za malignitet pri sto del od keliite se gledaat mali intracitoplazmatski svetli vakuoli vo prilog na adenokarcinom.ve molam da mi objasnite nesto poveke za ovaa boles i dali e mozno da na covek so karcinom sedimentacijata da mu bide normalna i sto znaci toa simpltomatska. kakvo lecenje e preporaclivo i kolkav e stepenot na uspesnosta na ova zaboluvanje
blagodaram odnapred
adenokarcinoma
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 9:54 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
adenokarcinoma
v.i
Koliko sam uspela da razumem u pitanju je adenokarcinom desnog plućnog krila, na žalost u poodmakloj fazi.
Moguće je, čak nije ni tako retko, da neko ko boluje od karcinoma ima normalnu sedimentaciju, a simptomatska terapija znači da se primenjuju sredstva i postupci koji će samo olakšati posledice bolesti, a neće je izlečiti, jer je to u slučaju Vašeg tate procenjeno kao nemoguće. Dakle, vitamini, rehidratacija, nega i slično.
Žao mi je što sve ovo zvuči tako loše, ali na žalost, tako je.
Moguće je, čak nije ni tako retko, da neko ko boluje od karcinoma ima normalnu sedimentaciju, a simptomatska terapija znači da se primenjuju sredstva i postupci koji će samo olakšati posledice bolesti, a neće je izlečiti, jer je to u slučaju Vašeg tate procenjeno kao nemoguće. Dakle, vitamini, rehidratacija, nega i slično.
Žao mi je što sve ovo zvuči tako loše, ali na žalost, tako je.